inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

nabídka práce
Complex Process Service a.s.vypisuje výběrové řízení na pozici: ASISTEN TKA VÝKONNÉHO ŘEDITELE Náplň práce: pravá ruka vrcholového manažera organizování schůzek samostatné řešení operativních záležitostí zadaných výkonným ředitelem zajišťování a koordinace schůzek příprava podkladů pro jednání komunikace s ostatními pracovníky společnosti Kvalifikační a odborné požadavky: minimálně středoškolské vzdělání Bc. event. VOŠ výhodou znalost AJ + RJ slovem i písmem praxe znalost MS Office – Word Excel Outlook grafických progamů Osobnostní předpoklady: asertivní průbojná precizní osobnost velmi dobré komunikační schopnosti profesionální vystupování časová flexibilita organizační schopnosti 100%ní loajalita pečlivost spolehlivost Nabízíme: nadstandardní platové podmínky + bonusy při 100%ním plnění úkolů a povinností pracovní poměr ve stabilní společnosti příjemné pracovní prostředí možnost dalšího vzdělání a rozvoje možnost profesního růstu Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 18000- 22000 Kč
nabídka práce
Complex Process Service a.s.IČO 26936275 vypisuje výběrové řízení na pozici: VEDOUCÍ ODDĚLENÍ NÁKUPU Náplň práce: Vyhledávání nových dodavatelů vyhodnocování nabídek výběr Vedení jednání s dodavateli Zajištění plynulého zásobování dle požadavků vedení společnosti Kvalifikační odborné a osobnostní požadavky: minimálně středoškolské vzdělání VŠ výhodou ŘP skupiny B aktivní řidič Velmi dobrá znalost práce na PC Vysoké pracovní nasazení orientace na výsledek Analytické schopnosti logické myšlení Loajalita časová flexibilita Nabízíme: nadstandardní platové podmínky + bonusy při 100%ním plnění úkolů a povinností zázemí stabilní společnosti příjemné pracovní prostředí možnost dalšího vzdělání a rozvoje možnost profesního růstu Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 22000- 30000 Kč
Complex Process Servise a.s. IČO 26936275vypisuje výběrpvé řízení na pozici:Vedoucí provozu technického úseku Náplň práce: Zodpovědnost za chod svěřeného úseku – správy nemovitostí sestavování plánů údržby řízení podřízených pracovníků údržby kontrola výsledků zodpovědný a efektivní výběr vhodných dodavatelů vedení výběrových řízení kontrola výsledků zadaných činností. Efektivní hospodaření. Hodnocení výkonnosti podřízených pracovníků. Pravidelný reporting vedení společnosti Kvalifikační a odborné požadavky: VŠ technického směru Praxe v manažerské pozici Znalost problematiky správy a řízení provozu nákupu správy budov¨ Praxe v jednání s dodavateli znalost práce na PC MS Office ŘP sk. B aktivní řízení vozidla Osobnostní předpoklady: schopnost dosahovat stanovených cílů – orientace na výsledek profesionální vystupování časová flexibilita organizační schopnosti 100%ní loajalita Pracovitost přirozená autorita schopnosti k řízení teamu. Nabízíme: nadstandardní platové podmínky + bonusy při 100%ním plnění úkolů a povinností zaměstnanecký poměr na dobu neurčitou zázemí stabilní společnosti příjemné pracovní prostředí možnost dalšího vzdělání a rozvoje možnost profesního růstu
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 40000- 50000 Kč
nabídka práce
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici asistent ka ředitele. Požadujeme VŠ ekonomického směru. Aktivní znalost ruského jazyka angličtina výhodou. Kreativní osoba spolehlivost při plnění úkolů samostatnost a loajalita. Náplň práce jednání s úřady zabezpečení pracovních setkání příprava podkladů pro ředitele. Nabízíme motivační platové ohodnocení s bonusy. Místo výkonu práce Zlín. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 18000- 22000 Kč
nabídka práce
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici: Referent obchodu pro německy hovořící země Náplň práce: aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí rozšiřování a rozvíjení vztahů se stávajícími partnery plnění obchodních aktivit a prodejních cílů odpovědnost za obchodní výsledky svěřené oblasti rozvíjení obchodních vztahů s klíčovými zákazníky vyjednávání smluvních podmínek příprava obchodních nabídek poskytování informací o službách společnosti obchodním partnerů Kvalifikační odborné a osobnostní požadavky: VŠ ekonom. či obchod. zaměření prokazatelné zkušenosti a výsledky v obchodní činnosti znalost práce na PC MS Office znalost NJ slovem i písmem znalost RJ výhodou ŘP sk. B schopnost dosahovat stanovených cílů – orientace na výsledek velmi dobré komunikační schopnosti profesionální vystupování časová flexibilita organizační schopnosti 100%ní loajalita pečlivost spolehlivost Nabízíme: nadstandardní platové podmínky + bonusy při 100%ním plnění úkolů a povinností zázemí stabilní společnosti příjemné pracovní prostředí možnost dalšího vzdělání rozvoje a profesního růstu Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 23000 Kč
HR manažer Požadujeme: VŠ nebo SŠ vzdělání manažerské schopnosti minimálně 3 roky praxe v oboru personalistiky výhodou jsou personální kurzy a dlouhodobá praxe v personalistice moderní pokrokovou osobnost se znalostí současných trendů v oblasti personalistiky odbornou znalost personálně právní agendy zkušenost s vyhledáváním a vyhodnocováním vhodných uchazečů prezentační a komunikační schopnosti Náplň práce: zařazení do týmu personálního oddělení zodpovědnost za vyhledávání vhodných kandidátů pro nové projekty společnosti systémová a legislativní činnost tvorba vnitřních předpisů komunikace s personálními agenturami a úřady práce vyhodnocování pohovorů spolupráce na výběrových řízeních příprava a realizace náborových projektů příp. diagnostika Nabízíme: profesní a osobní růst perspektivní a stabilní zaměstnání zázemí stabilní společnosti výhodné platové podmínky + vysoké osobní ohodnocení dle pracovních výsledků kreativní samostatnou i týmovou práci motivující a příjemné pracovní prostředí místo pracoviště Zlín. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 20000- 30000 Kč
nabídka práce
(ND) PRODAVAČI TEXTILU Požadavky: vyučen v oboru či praxe v oboru výhodou. Zájemci o pracovní místo posílají své životopisy na e mail do předmětu uvádějte město LUHAČOVICE.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 10000- 12000 Kč
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici: Analytický manažer pro Ruskou federaci Požadujeme: SŠ VŠ vzdělání technického nebo ekonomického zaměření znalost zahraničního obchodu výhodou aktivní znalost RJ AJ velkou výhodou! vysoce motivovanou ambiciózní osobnost projektové logické a technické myšlení orientace na výsledek práce na PC ŘP skup. B a čistý trestní rejstřík Náplň práce (po zaškolení): sledování vývoje trhů a jejich komentování sběr analytických informací realizace konkrétních obchodů s komoditami komunikace a spolupráce se zahraničními partnery aktivní teamová spolupráce Nabízíme: kariérní a osobní růst! zázemí a jistotu stabilní společnosti vysoce motivující platové ohodnocení po zapracování firemní mobil notebook možnost seberealizace v perspektivních oborech práce v mladém dynamickém kolektivu příjemné a moderní pracovní prostředí zajímavá a pestrá náplň práce řada dalších firemních benefitů a zaměstnaneckých výhod místo výkonu práce Zlín V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 30000 Kč
nabídka práce
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici: PODNIKOVÝ PRÁVNÍK. Požadujeme VŠ vzdělání a min. 3 roky praxe v oboru všeobecný přehled v právní problematice s důrazem na znalost pracovního autorského a obchodního práva logické a právní myšlení schopnost správného zhodnocení právního problému a zvolení strategie řešení samostatnost a organizační schopnosti znalost AJ nebo RJ.ŘP B. Náplň práce zastupování a jednání na úřadech vedení jednotlivých případů tvorba smluv z oblasti obchodního autorského a pracovního práva právní zabezpečení nových projektů firmy spolupráce na právních projektech firmy. Nabízíme: profesní a osobní růst zázemí stabilní společnosti motivující osobní ohodnocení možnost seberealizace bonusy. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 25000- 35000 Kč
nabídka práce
Complex Process Service a.s. IČ: 26936275 Růmy 1598 760 01 Zlín 1 vypisuje výběrové řízení na pracovní pozici: REFERENT OBCHODU Náplň práce rozšiřování a rozvíjení vztahů se stávajícími partnery příprava obchodních nabídek odpovědnost za obchodní výsledky svěřené oblasti vyhodnocování stávajících obchodník aktivit poskytování informací o službách společnosti obchodním partnerů Kvalifikační a odborné požadavky: Středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání ekonomického či obchodního zaměření znalost práce na PC – Word Excel znalost RJ slovem i písmem ŘP sk. B aktivní řízení vozidla Osobnostní předpoklady velmi dobré komunikační schopnosti profesionální vystupování časová flexibilita organizační schopnosti 100%ní loajalita pečlivost spolehlivost Nabízíme: nadstandardní platové podmínky + bonusy při 100%ním plnění úkolů a povinností zaměstnanecký poměr na dobu neurčitou zázemí stabilní společnosti příjemné pracovní prostředí možnost dalšího vzdělání a rozvoje možnost profesního růstu Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 20000- 25000 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA