inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

nabídka práce
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici: Obchodní referent pro Itálii Španělsko Náplň práce: aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí rozšiřování a rozvíjení vztahů se stávajícími partnery plnění obchodních aktivit a prodejních cílů odpovědnost za obchodní výsledky svěřené oblasti rozvíjení obchodních vztahů s klíčovými zákazníky vyjednávání smluvních podmínek příprava obchodních nabídek poskytování informací o službách společnosti obchodním partnerů Kvalifikační odborné a osobnostní požadavky: VŠ ekonom. či obchod. zaměření prokazatelné zkušenosti a výsledky v obchodní činnosti znalost práce na PC MS Office znalost italštiny španělštiny slovem i písmem znalost RJ výhodou ŘP sk. B schopnost dosahovat stanovených cílů – orientace na výsledek velmi dobré komunikační schopnosti profesionální vystupování časová flexibilita organizační schopnosti 100%ní loajalita pečlivost spolehlivost Nabízíme: nadstandardní platové podmínky + bonusy při 100%ním plnění úkolů zázemí stabilní společnosti příjemné pracovní prostředí možnost dalšího vzdělání rozvoje a profesního růstu Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 20000- 25000 Kč
Complex Process Service a.s. IČ: 26936275 Růmy 1598 760 01 Zlín 1 přijme organizačně schopného manuálně zručného spolehlivého pracovitého pečlivého samostatného a loajálního pracovníka na správu a údržbu nemovitostí ve Zlíně a Jasenné. Nabízíme stabilní práci v dobrém kolektivu s možností profesního růstu. Velmi dobré platové podmínky s možností bonusů odvislých od kvality provedené práce. ŘP B. Výkon práce Zlín Jasenná. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 20000- 25000 Kč
nabídka práce
Společnost Complex Process Service vypisuje výběrové řízení na pozici: Koordinační manažer Vaše budoucí práce: Řízení a koordinace různorodých projektů Řízení od sestavení úvodního zadání přes zavedení projektu do provozu koordinaci rozvoj a následné dokončení projektů. Úzká spolupráce s externími dodavateli jejich řízení a koordinace Odpovědnost za dodržení termínů požadavků rozpočtu a kvality práce Konzultace a spolupráce s ostatními odděleními Požadovaný profil: Zkušenost na vedoucí pozici výhodou Výtečné komunikační a vyjednávací dovednosti Vynikající logické myšlení Proaktivní přístup chuť učit se nové věci a sledovat trendy schopnost řídit a motivovat Samostatnost a schopnost pracovat efektivně Odolnost vůči stresu Dobrá úroveň psaného projevu v rodném jazyce Angličtina na komunikativní úrovni Vizuální cítění Nabízíme: Práci na začínajících projektech které mají velký potenciál Zázemí silné a stabilní společnosti podporu v dalším vzdělávání Pracovní režim s důrazem na výsledky a termíny Velmi dobré platové ohodnocení odměny za výkon provize Předem děkujeme všem uchazečům za projevený zájem pracovat v naší společnosti. Všechny zaslané materiály si pečlivě pročteme a v případě zájmu Vás budeme kontaktovat.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 20000 Kč
Complex Process Service a.s. přijme pomocníky v domácnosti pro úklid a péči o zvířata v rodinném domě ve Zlíně na HPP. Požadujeme: – kladný vztah ke zvířatům spolehlivost loajalitu poctivost časovou flexibilitu pečlivost samostatnost a pracovní nasazení. Nabízíme: stabilní zaměstnání velmi dobré platové podmínky s finančními bonusy dle vykonané a kvalitně odvedené práce. Výkon práce Zlín. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 16000 Kč
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici: Analytický manažer pro pro EU se znalostí RJ Požadujeme: SŠ VŠ vzdělání technického nebo ekonomického zaměření znalost zahraničního obchodu výhodou aktivní znalost AJ RJ či jiný jazyk velkou výhodou! vysoce motivovanou ambiciózní osobnost projektové logické a technické myšlení vhodné i pro absolventy s praxí na pozici projektového asistenta či obdobné pozici orientace na výsledek práce na PC ŘP skup. B a čistý trestní rejstřík podmínkou Náplň práce (po zaškolení): sledování vývoje trhů a jejich komentování sběr analytických informací realizace konkrétních obchodů s komoditami komunikace a spolupráce se zahraničními partnery aktivní teamová spolupráce Nabízíme: kariérní a osobní růst! zázemí a jistotu stabilní společnosti vysoce motivující platové ohodnocení po zapracování firemní mobil notebook možnost seberealizace v perspektivních oborech práce v mladém dynamickém kolektivu příjemné a moderní pracovní prostředí zajímavá a pestrá náplň práce řada dalších firemních benefitů a zaměstnaneckých výhod místo pracovního výkonu Zlín Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 20000- 30000 Kč
Complex Process Service a.s. přijme na HPP VPP osobní řidiče profesionály. Nabízíme velmi dobré platové ohodnocení s finančními bonusy dle velmi dobře odvedené práce. Požadujeme maximální loajalitu spolehlivost flexibilitu a vysoké pracovní nasazení. Výkon práce Zlín Jasenná. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 15000- 20000 Kč
nabídka práce
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici: Obchodní referent pro Ruskou federaci Náplň práce: aktivní vyhledávání nových zákazníků nabídka prodej produktů společnosti odpovědnost za obchodní výsledky svěřené oblasti vyjednávání smluvních podmínek budování vztahů s klíčovými zákazníky Očekáváme: prokazatelně úspěšná praxe v obchodní činnosti výhodou obchodní talent orientace na zákazníka schopnost dosahovat stanovených cílů orientace na výsledek ochotu učit se novým věcem flexibilita a vysoké pracovní nasazení aktivní a iniciativní osobnost výborné komunikační schopnosti aktivní znalost RJ (AJ či jíné velkou výhodou) znalost práce na PC (MS Office) SŠ VŠ vzdělání Nabízíme: zajímavé finanční ohodnocení (fixní plat + pohyblivá složka závislá na dosažených výsledcích) zaměstnanecký poměr na dobu neurčitou možnost profesního růstu práci na klíčové pozici v prostředí prosperující společnosti příjemné pracovní prostředí Chcete li být úspěšní v silné společnosti přihlaste se prosím do výběrového řízení zasláním svého životopisu spolu s průvodním dopisem. Místo výkonu práce Zlín Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 23000 Kč
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici OBCHODNÍ MANAŽER Náplň práce: aktivní vyhledávání nových zákazníků nabídka a prodej produktů společnosti odpovědnost za obchodní výsledky svěřené oblasti vyjednávání smluvních podmínek budování vztahů s klíčovými zákazníky Očekáváme: prokazatelně úspěšná praxe v obchodní činnosti výhodou obchodní talent orientace na zákazníka schopnost dosahovat stanovených cílů orientace na výsledek ochotu učit se novým věcem flexibilita a vysoké pracovní nasazení aktivní a iniciativní osobnost výborné komunikační schopnosti aktivní znalost RJ (AJ velkou výhodou) znalost práce na PC (MS Office) SŠ VŠ vzdělání ŘP sk. B Nabízíme: zajímavé finanční ohodnocení (fixní plat + pohyblivá složka závislá na dosažených výsledcích) zaměstnanecký poměr na dobu neurčitou po zapracování možnost služebního mobilu a notebooku možnost profesního růstu práci na klíčové pozici v prostředí prosperující společnosti příjemné pracovní prostředí Chcete li být úspěšní v silné společnosti přihlaste se do výběrového řízení zasláním svého životopisu spolu s průvodním dopisem. Místo výkonu práce Zlín Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 23000 Kč
nabídka práce
Complex Process Service a.s. vypisuje vypisuje výběrové řízení na pozici: ASISTENT Náplň práce: aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí rozšiřování a rozvíjení vztahů se stávajícími partnery plnění obchodních aktivit a prodejních cílů odpovědnost za obchodní výsledky svěřené oblasti rozvíjení obchodních vztahů s klíčovými zákazníky vyjednávání smluvních podmínek příprava obchodních nabídek Kvalifikační a odborné požadavky: VŠ ekonomického či obchodního zaměření prokazatelné zkušenosti a výsledky v obchodní činnosti znalost práce na PC MS Office znalost AJ RJ slovem i písmem ŘP sk. B aktivní řízení vozidla Osobnostní předpoklady: schopnost dosahovat stanovených cílů–orientace na výsledek velmi dobré komunikační schopnosti profesionální vystupování časová flexibilita organizační schopnosti 100%ní loajalita pečlivost spolehlivost Nabízíme: nadstandardní platové podmínky + bonusy při 100%ním plnění úkolů a povinností zaměstnanecký poměr na dobu neurčitou zázemí stabilní společnosti příjemné pracovní prostředí možnost dalšího vzdělání a osobního růstu možnost profesního růstu Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 15000 Kč
Complex Process Service a.s. IČ: 26936275 Růmy 1598 760 01 Zlín přijme organizačně schopného manuálně zručného spolehlivého pracovitého pečlivého samostného a loajálního pracovníka na správu a údržbu nemovitostí ve Zlíně a Jasenné. Nabízíme stabilní práci v dobrém kolektivu s možností profesního růstu.Velmi dobré platové podmínky s možností bonusů odvislých od kvality provedené práce. ŘP B. Výkon práce Zlín Jasenná. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 20000 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA