inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

CMLE s.r.o. vypisuje výběrové řízení na pozici: Technicko–ekonomický manažer: vedoucí provozu Náplň práce zodpovědnost za chod úseku správa budov řízení koordinace motivace a kontrola týmu pracovníků hodnocení a zajišťování jejich odborného růstu zodpovědný a efektivní výběr dodavatelů kontrola řádného a včasného plnění dodavatelů a pracovníků efektivní hosp. se svěřenými prostředky Očekáváme VŠ technického ekonom. směru ŘP B znalost problematiky správy a řízení provozu nákupu servisu správy budov manažerské schopnosti řízení a motivace týmu (praxe na úrovni vyššího managementu) doložitelná a úspěšná praxe v jednání s dodavateli služeb a zboží samostatnost přirozená autorita poctivý loajální vysoké pracovní nasazení s důrazem na výsledek a s chutí sledovat a učit se novým věcem a trendům Nabízíme práci ve stabilní a úspěšné společnosti s tradicí kreativní práci s možností dalšího vzdělání osobnostního a profesního růstu motivující finanční ohodnocení (odpovídající zkušenostem a výsledkům) s možností fin. růstu vč. bonusů a zaměst. výhod příjemné a motivační prac. prostředí pracoviště Zlín Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho CV kontaktováni naším personálním odd. znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 24.06.2012
plat: 40000- 50000 Kč
Commodities Management Exchange s.r.o. IČ: 27125246 vypisuje výběrové řízení na pozici VEDOUCÍ ÚSEKU PROVOZU TECHNICKÝCH SLUŽEB Náplň práce: Zodpovědnost za chod svěřeného úseku – správy nemovitostí Sestavování plánů údržby Řízení podřízených pracovníků údržby kontrola výsledků Zodpovědný a efektivní výběr vhodných dodavatelů Vedení výběrových řízení Efektivní hospodaření Hodnocení výkonnosti podřízených pracovníků Kvalifikační a odborné požadavky: VŠ technického směru Znalost problematiky správy a řízení provozu nákupu správy budov Praxe v jednání s dodavateli znalost práce na PC MS Office ŘP sk. B aktivní řízení vozidla Osobnostní předpoklady: schopnost dosahovat stanovených cílů – orientace na výsledek Profesionální vystupování časová flexibilita organizační schopnosti 100%ní loajalita pracovitost přirozená autorita schopnosti k řízení týmu Nabízíme: Nadstandardní platové podmínky + bonusy při 100%ním plnění úkolů a povinností Zázemí stabilní společnosti příjemné pracovní prostředí Možnost dalšího vzdělání a rozvoje Možnost profesního růstu Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 24.06.2012
plat: 30000- 40000 Kč
Commodities management exchange s.r.o. vypisuje výběrové řízení na pozici: Vedoucí manažer technického úseku Náplň práce zodpovědnost za chod úseku správa budov řízení koordinace motivace a kontrola týmu pracovníků hodnocení a zajišťování jejich odborného růstu zodpovědný a efektivní výběr dodavatelů kontrola řádného a včasného plnění dodavatelů a pracovníků efektivní hosp. se svěřenými prostředky Očekáváme VŠ technického ekonom. směru ŘP B znalost problematiky správy a řízení provozu nákupu servisu správy budov manažerské schopnosti řízení a motivace týmu (praxe na úrovni vyššího managementu) doložitelná a úspěšná praxe v jednání s dodavateli služeb a zboží samostatnost přirozená autorita poctivý loajální vysoké pracovní nasazení s důrazem na výsledek a s chutí sledovat a učit se novým věcem a trendům Nabízíme práci ve stabilní a úspěšné společnosti s tradicí kreativní práci s možností dalšího vzdělání osobnostního a profesního růstu motivující finanční ohodnocení (odpovídající zkušenostem a výsledkům) s možností fin. růstu vč. bonusů a zaměst. výhod příjemné a motivační prac. prostředí pracoviště Zlín Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho CV kontaktováni naším personálním odd. znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 24.06.2012
plat: 40000- 45000 Kč
CMLE s.r.o. přijme hospodyni na pravidelný úklid rodinného domu ve Zlíně na HPP. Požadujeme: – kladný vztah ke zvířatům spolehlivost loajalitu poctivost časovou flexibilitu pečlivost samostatnost a pracovní nasazení. Nabízíme: stabilní zaměstnání velmi dobré platové podmínky s finančními bonusy dle vykonané a kvalitně odvedené práce. Výkon práce Zlín. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 24.06.2012
plat: 16000 Kč
nabídka práce
Pro prodejnu koberců ve Zlíně OC Centro přijmeme ihned na HPP prodavače ( muže vzhledem k fyzické zátěži není práce vhodná pro ženy). Požadujeme dobrý zdravotní stav morální a trestní bezúhonnost praxi v oboru nejméně 1 rok. Nabízíme odpovídající mzdu s možností prémiového ohodnocení profesní růst a práci v malém příjemném kolektivu. Své stručné životopisy spolu s občanskou fotografií zašlete na e mail personalni@breno.cz . Vybraní uchazeči budou vyrozuměni o dalším postupu. Neoslovení uchazeči do 14 dnů od zveřejnění nabídky zaměstnání nebyli vybráni. UPOZORNĚNÍ: uchazeči bez praxe nebudou do VŘ vůbec zařazeni !!!!
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 23.06.2012
plat: 14000- 14000 Kč
Název pozice: Vedoucí výroby plastových výlisků Popis: Hlavní náplň práce: Organizování a plánování výroby v provozu vstřikování Vedení kolektivu 70 ti zaměstnanců odpovědnost za jejich kvalitu a kvalifikaci Operativní řízení práce mistrů seřizovačů vstřikovacích strojů a operátorů vstřikovacích strojů Hodnocení práce podřízených a navrhování prémiové složky mzdy na základě jejich výkonu Požadujeme: VŠ strojní popřípadě chemická se zaměřením na zpracování plastů popř. SPŠ strojní Praxe v řídící funkci ve výrobním provozu min. 3 roky Zkušenosti s výrobou plastových výlisků technologií vstřikování Ekonomické personální a obchodní minimum Dobré komunikační organizační a řídící schopnosti a osobní vystupování Znalost principů systému kvality dle ISO 9001 Znalost metod a technik štíhlé výroby Znalost práce na PC Znalost AJ slovem a písmem Flexibilita pro cestování Aktivní řidič s ŘP typu B Nabízíme: Zázemí stabilní a současně dynamicky se rozvíjející firmy Příjemné pracovní prostředí Širokou škálu zaměstnaneckých výhod včetně penzijního a životního pojištění Systém vzdělávání a rozvoje Špičkové technické zázemí Moderní výrobní prostory Nástup: Možný ihned Pokud vás nabídka zaujala zašlete nám váš strukturovaný životopis na adresu person@zalesi.cz v termínu do 29. 6. 2012. V motivačním dopise uveďte o kterou pozici máte zájem.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 23.06.2012
plat: 22000- 35000 Kč
Název pozice: Koordinátor výroby závod Plasty v Luhačovicích Popis: Hlavní náplní práce: Plánování výroby dle zakázek na jednotlivé stroje a pracovníky na provoze vstřikování plastů Sledování průběhu výroby Vyhodnocování výsledků Navrhování optimalizace a zlepšování výrobního procesu Vyjasňování technických záležitostí Požadujeme: SPŠ technického zaměření (nejlépe strojní) Zkušenosti s výrobou plastových výlisků technologií vstřikování Znalosti metod průmyslového inženýrství Znalost procesu vstřikování plastů Znalost AJ slovem i písmem Výborná znalost práce na PC (exel) Nabízíme: Zázemí stabilní a současně dynamicky se rozvíjející firmy Příjemné pracovní prostředí Širokou škálu zaměstnaneckých výhod včetně penzijního a životního pojištění Systém vzdělávání a rozvoje Špičkové technické zázemí Moderní výrobní prostory Nástup: Možný ihned Pokud vás nabídka zaujala zašlete nám váš strukturovaný životopis na adresu person@zalesi.cz v termínu do 29.6.2012. V motivačním dopise uveďte o kterou pozici máte zájem.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 23.06.2012
plat: 18000- 25000 Kč
(ND) ŘIDIČI MKD Požadavky: řidičský průkaz skupiny C + veškerá oprávnění k řízení kamionu praxe výhodou. Náplň práce: výjezdy do zemí EU + Norsko. Zájemci o pracovní místo se hlásí telefonicky.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 22.06.2012
plat: 25000- 35000 Kč
Complex Process Service a.s. přijme hospodyně na správu a úklid nemovitostí ve Zlíně na HPP. Požadujeme: – maximální spolehlivost loajalitu flexibilitu pečlivost samostatnost a pracovní nasazení. Nabízíme: stabilní zaměstnání velmi dobré platové podmínky s finančními bonusy dle vykonané kvalitně odvedené práce. Výkon práce Zlín. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 15000- 20000 Kč
Complex Process Service a.s. vypisuje výběrové řízení na pozici PROJECT MANAGER. Požadujeme: VŠ SŠ projektové logické a technické myšlení znalost zahraničního obchodu výhodou vysoké pracovní nasazení aktivní znalost AJ RJ výhodou komunikativnost dynamičnost odolnost proti stresu ŘP B čistý trestní rejstřík. Náplň práce: sběr analytických informací vyhledávání a realizace nových obchodních případů aktivní spolupráce budování vztahů se zahraničními partnery. Nabízíme: profesní a osobní růst motivující platové podmínky kreativní samostatnou práci benefity společnosti. Pokud nebudete do 14 dní ode dne doručení Vašeho životopisu kontaktováni naším personálním oddělením znamená to že jste nebyli zařazeni do 2. kola výběrového řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.06.2012
plat: 20000 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA