inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Náplň práce: tvorba kalkulací a cen v nástrojařské výrobě určuje technologii výroby nářadí s vysokými nároky na přesnost a spolehlivost určuje normy spotřeby časů pro výrobu daného nářadí Požadujeme: min. SŠ strojního zaměření výborná znalost práce na PC – MS Office (Excel Word) min. 2 roky praxe na obdobné pozici podmínkou orientace v oblasti oceňování znalost obráběcích technologií a procesů znalost výkresové dokumentace analytické a logické myšlení spolehlivost samostatnost. Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní české společnosti moderní pracovní prostředí finanční ohodnocení dle vykonané práce příspěvek na sportovní a kulturní vyžití 5 týdnů dovolené příspěvek na penzijní připojištění pravidelné odborné vzdělávání a jazykové kurzy. Uvedená mzda je pouze orientační. Její skutečná výše se bude odvíjet od zkušeností praxe a rychlosti zapracování. V případě Vašeho zájmu zasílejte životopis na: personalni@ttmetea.cz. Do předmětu zpávy uveďte: "CENAŘ MODIA".
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 31.08.2012
plat: 21000 Kč
Náplň práce: provádí frézařské práce podle technické dokumentace a stanovených postupů Požadujeme: min. SOU strojního zaměření praxe na obdobné pozici výhodou znalost čtení technické dokumentace manuální zručnost samostatnost spolehlivost. Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní české společnosti moderní pracovní prostředí finanční ohodnocení dle vykonané práce příspěvek na sportovní a kulturní vyžití 5 týdnů dovolené příspěvek na penzijní připojištění pravidelné odborné vzdělávání a jazykové kurzy. Uvedená mzda je pouze orientační. Její skutečná výše se bude odvíjet od praxe zkušeností a rychlosti zapracování. V případě Vašeho zájmu a splnění po´žadavků zašlete životopis na: personalni@ttmetea.cz. Do předmětu zprávy uveďte "FRÉZAŘ MODIA".
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 31.08.2012
plat: 16000 Kč
Náplň práce: navrhuje technické řešení zařízení a přípravků zpracovává konstrukční dokumentaci pro výrobu zařízení a přípravků vypracovává průvodní a technickou servisní dokumentaci zařízení Požadujeme: min. SŠ strojního zaměření uživatelská znalost práce na PC – MS Office modelování ve 3D praxe na obdobné pozici výhodou znalost požadavků automobilového průmyslu výhodou logické a technické uvažování samostatnost Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní české společnosti moderní pracovní prostředí finanční ohodnocení dle vykonané práce příspěvek na sportovní a kulturní vyžití 5 týdnů dovolené příspěvek na penzijní připojištění pravidelné odborné vzdělávání a jazykové kurzy Uvedená mzda je pouze orientační. Její skutečná výše se bude odvíjet od znalostí praxe a rychlosti zapracování. V případě vašeho zájmu zašlete svůj životopis na: personalni@ttmetea.cz do předmětu zprávy uveďte "KONSTRUKTÉR MODIA".
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 31.08.2012
plat: 22000 Kč
Náplň práce: kusová výroba součástí a dílů dle rozměrů a tolerancí stanovených výkresovou dokumentací samostatně stanovuje technologicko výrobní postup vlastních brousících operací provádí vlastní kontrolu a odzkoušení vyrobených předmětů za použití měřidel a zkušebních přístrojů. Požadujeme: min. SOU strojního zaměření praxe na obdobné pozici min. 5 let podmínkou výborná orientace ve čtení technické dokumentace manuální zručnost samostatnost spolehlivost. Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní české společnosti moderní pracovní prostředí finanční ohodnocení dle vykonané práce příspěvek na sportovní a kulturní vyžití 5 týdnů dovolené příspěvek na penzijní připojištění pravidelné odborné vzdělávání. V případě že splňujete naše podmínky a máte zájem o tuto pozici zašlete svůj životopis na: personalni@ttmetea.cz. Do předmětu zprávy uveďte: "BRUSIČ MODIA".
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 31.08.2012
plat: 19000 Kč
Náplň práce: samostatně pracuje podle technické dokumentace provádí soustružení tvarové frézy soustružení vícechodého vodícího šroubu broušení otvorů v rozteči s přesností IT 5. Požadujeme: min. SOU obraběč kovů nebo soustružník praxe na obdobné pozici min. 4 roky podmínkou výborná orientace ve čtení technické dokumentace manuální zručnost samostatnost spolehlivost. Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní české společnosti moderní pracovní prostředí finanční ohodnocení dle vykonané práce příspěvek na sportovní a kulturní vyžití 5 týdnů dovolené příspěvek na penzijní připojištění pravidelné odborné vzdělávání. V případě že máte o tuto pozici zájem a splňujete naše požadavky tak zašlete svůj životopis na: personalni@ttmetea.cz. Do předmětu zprávy uveďte: "SOUSTRUŽNÍK MODIA".
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 31.08.2012
plat: 18000 Kč
Náplň práce: samostatně programuje CNC frézy dle technické dokumentace. Požadujeme: min. SŠ strojního zaměření praxe v programování kusového obrábění dle technické dokumentace min. 5 let podmínkou znalost programování pro tříosé a pětiosé obrábění v řídícím systému Heidenhain a WorkNC výborná orientace ve čtení technické dokumentace samostatnost spolehlivost logické myšlení ŘP sk. B. Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní české společnosti moderní pracovní prostředí finanční ohodnocení dle vykonané práce příspěvek na sportovní a kulturní vyžití 5 týdnů dovolené příspěvek na penzijní připojištění pravidelné odborné vzdělávání. V případě že splňujete naše požadavky a máte o tuto pozici zájem tak zašlete svůj životopis na: personalni@ttmetea.cz. DO předmětu zprávy uveďte: "PROGRAMÁTOR MODIA".
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 31.08.2012
plat: 19000 Kč
nabídka práce
Náplň práce: Analýza a zavedení řešení v rámci implementace podnikového informačního systému či jeho servisní podpory pro oblast výroby odbyt (nemusí být současně pro obě oblasti) Konzultace a školení koncových zákazníků Požadujeme: SŠ vzdělání (ekonomické zaměření výhodou vhodné také pro absolventy) Analytické a tvůrčí schopnosti Vítány znalosti procesů v obchodních a výrobních společnostech Vítány znalosti informačních technologií Vítána znalost anglického jazyka Řidičský průkaz skupiny B Nabízíme: Práci s nejmodernějšími technologiemi společností Microsoft SYBASE CITRIX … Práci v procesně orientované společnosti Práci v mladém kolektivu Služební automobil mobilní telefon notebook Odborný růst v oblasti informačních technologií firemních procesů … V případě zájmu zašlete nabídku a životopis e mailem na adresu radka.prchalova@karatsolution.cz
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 30.08.2012
plat: 20000 Kč
nabídka práce
svářečské zkoušky podmínkou 1 rok praxe v oboru životopis zasílejte na : marketa.kalabova@podzimek.cz jeřábnický a vazačský průkaz výhodou
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 30.08.2012
plat: 12000- 14000 Kč
nabídka práce
Programátor samostatnost pečlivost přesnost spolehlivost. Práce vhodná pro absolventy z Jihlavy.!!!
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 30.08.2012
plat: 4000 Kč
nabídka práce
Náplň práce: vykonává dílčí odborné práce při zajišťování dodávek dílů a polotovarů do kooperace provádí výběr a hodnocení dodavatelů podle zadaných kritérií a provádí poptávkové řízení zodpovídá za vystavení požadavků na nákup vymezeného sortimentu zboží a materiálu ve stanoveném množství kvalitě a čase vede evidenci dodavatelů sleduje stav zásob. Požadujeme: SŠ obor strojírenství znalost práce na PC MS Office – Excel Word uživatelsky praxe výhodou a příp. možností pro nástupní vyšší mzdu AJ nebo NJ výhodou pečlivost typ týmového hráče technické a logické myšlení ŘP sk. B. Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní české společnosti moderní pracovní prostředí finanční ohodnocení dle vykonané práce příspěvek na sportovní a kulturní vyžití 5 týdnů dovolené příspěvek na penzijní připojištění pravidelné odborné vzdělávání a jazykové kurzy. Uvedená mzda je pouze orientační. Její skutečná výše se bude odvíjet od praxe a rychlosti zapracování. V případě Vašeho zájmu zašlete svůj životopis na: personalni@ttmetea.cz do předmětu zprávy uveďte "KOOPERANT VÝROBY MODIA".
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 30.08.2012
plat: 16000 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA