inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Kontakt je možný pouze e mailem!! PRACOVIŠTĚ V ŠUMPERKU! Nást. ihned popř. dohodou. POŽADOVÁNO: SŠ nebo VŠ vzd. elektrotechnického zaměření všeobecný technický přehled a čtení výkresové dokumentace znalost technologií (VZT klima MaR elektro atd.) znalost práce na PC (MS Office) řídící a koordinační schopnosti ŘP B ochota cestovat zájem o další osobní a profesní rozvoj odpovědnost samostatnost cílevědomost flexibilita komunikační a organizační schopnosti. NABÍZEN: HPP zajímavé platové ohodnocení zázemí stabilní firmy možnost seberealizace a odborného růstu firemní benefity. NÁPLŇ PRÁCE: odpovědnost za řízení všech technických a technologických zařízení správy budov (větrání topení chlazení vysoko a nízkonapěťové rozvody atd.) optimalizace fungování těchto zařízení MaR sledování a vyhodnocování provozu elektronických měřících a regulačních systémů snižování nákladů na energetické zdroje spolupráce s externími dodavateli služeb vedení technické dokumentace a její změnování plánování rozpočtu ve svěřené oblasti a odpovědnost za něj spolupráce s úřady v rámci požadavků na provoz zařízení zajišťování bezpečnosti práce a ochrany životního prostředí v dané oblasti vedení týmu servisních techniků. K uvedeníé mzdě mohou náležet i odměny dle mzdového řádu společnosti. KONTAKT: zasílat životopis na e mail: marcela.curdova@abfacility.com vybraní uchazeči budou zaměstnavatelem kontaktováni.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 28.01.2011
plat: 25000- 25000 Kč
Nást. ihned na dobu urč. 0 5 roku se ZD 3 měsíce s možností prodloužení. Vzd. vyuč. v oboru NUTNÁ PRAXE A VYHLÁŠKA 50 § 5. Vhodné i pro OZP po vyjádření lékaře. Spolehlivost samostatnost. Vítán ŘP B. Práce převážně v okrese Šumperk. Kontakt: telefonická dohoda osobního jednání p. Vladimír Dostál t.č. 583242133
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 28.01.2011
plat: 15000- 20000 Kč
Nástup po ukončeném VŘ dle dohody na dobu urč. 0 5 roku se ZD 3 měsíce s možností prodloužení. Vzd. ÚSO praxe vítána vhodné i pro absolventy. NUTNÉ: rutinní znalost kancelářských programů Office zodpovědný a samostatný přístup příjemné vystupování ŘP B aktivní řidič. NABÍZENO: pestrá práce na plný úvazek v sídle společnosti zaměstnanecké benefity (dodatková dovolená příspěvek na stravování penzijní připojištění). KONTAKT: zasílat životopis s aktuální fotografií na e mail: jurcik.jan@rpvl.cz do 3. února 2011. Vybraní kandidáti budou pozváni k osobnímu pohovoru.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 28.01.2011
plat: 12000- 15000 Kč
Na plný úvazek i na výpomoc. SPĚCHÁ. NÁSTUP IHNED. Na dobu neurčitou se ZD. Vzd. vyučen v oboru. Praxe nutná. Samostatnost spolehlivost ve vaření hotových jídel a minutkových specialit práce v moderně zařízeném provozu s konvektomaty. Možnost ubytování v době turnusů personální strava. Kontakt: TELEFONICKÁ DOHODA OSOBNÍHO JEDNÁNÍ na tel. 602 508 450 p. Hobza.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2011
plat: 16000 Kč
nabídka práce
Na dobu neurčitou s 3 měsíční ZD. Vzdělání VYUČEN A V OBORU BARMANKA (výuční list) + DOLOŽENÍ PRAXE příp. referencí min. 2 roky. V případě nevyučení v oboru "barmanka" je nutné doložit praxi a referenční list barmanky min. 4 roky (nedokládat praxi servírka číšník). Požadavky: vztah k oboru barmanka vůle zdokonalovat se a dlouhodobě v tomto oboru pracovat znalost míchání drinků (barmanský kurz předností) znalost příprav teplých nápojů a káv znalost práce na PC (min. Word PowerPoint) kreativita při tvorbě dekorací příprav na akce a večírky aktivita příjemné vystupování a komunikace s hosty bydliště nejlépe Šumperk čistý trestní rejstřík. Mzdové podmínky 9800 nástupní hrubá mzda + podíl z dosažených vlastních tržeb + prémie nebo podíl z akcí a večírků zorganizovaných vlastní pracovní činností. Kontakt: ZASÍLEJTE ŽIVOTOPIS + PRŮVODNÍ DOPIS na e mail: contractingagency@email.cz nebo tel. 583 210 339 v době od 12 18.00 hod. příp. na tel. 739 759 090 pí. Žišková zašlete sms pro dohodnutí osobní schůzky.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2011
plat: 9800 Kč
Nástup možný od 1.3.2011 nebo dohodou. Na dobu určitou se ZD a s možností převedení na neurčito. Vzd. ÚSO nebo nejlépe VŠ strojírenský obor výhodou. Požadavky: AJ komunikativně znalost CADu nebo podobný program organizační schopnosti praxe ve vedení kolektivu výhodou praxe ve výrobě výhodou. Mzdové podmínky budou stanoveny při osobním jednání se zaměstnavatelem dle vzdělání praxe dovedností. Kontakt: ZASÍLEJTE ŽIVOTOPIS na e mail: entracon@entracon.cz vybraní uchazeči budou kontaktováni. Info o firmě také na www.entracon.cz.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2011
plat: 22000 Kč
Datum nástupu dle dohody na dobu urč. 2 roky s možností prodloužení. PŘEDPOKLADY PRO PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY: státní občanství ČR (u cizích státních příslušníků trvaly pobyt v ČR) věk min. 18 let způsobilost k právním úkonům ovládání jednacího jazyka ukončené VŠ vzdělání stavebního zaměření zkouška odborné způsobilosti pro územní rozhodování a při rozhodování na úseku Stavebního řádu výhodou. POŽADAVKY PRO PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY: občanská a morální bezúhonnost komunikační schopnosti schopnost analyticky a koncepčně myslet ochota se dále vzdělávat znalost práce na PC (MS Office Windows Excel Internet) dobrý zdravotní stav ŘP B praxe v oblasti stavebního řádu a územního plánování alespoň 3 roky. NÁLEŽITOSTI PŘIHLÁŠKY: jméno příjmení a titul datum a místo narození státní příslušnost místo trvalého pobytu číslo OP telefonní spojení povolení k pobytu (jde li o cizího státního příslušníka) datum a podpis. DÁLE K PŘIHLÁŠCE PŘILOŽIT: strukturovaný životopis výpis z RT ne starší 3 měsíce ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. HLAVNÍ ZAMĚŘENÍ ČINNOSTI: koordinace přípravy a zajišťování realizace investičních akcí zpracování návrhů investičních záměšrů dozorování průběhu realizovaných investic zajišťování územních rozhodnutí stavebních povolení a kolaudací staveb. Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou 2 roky. V případě zájmu obou stran může být PP prodloužen. 10. platová třída dle Nařízení vlády č. 264 2006 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě ve znění pozdějších změn a doplňků a Nařízení vlády č. 137 2009 Sb. kterým se stanoví katalog prací ve veřejných službách a správě uvedena orientační mzda která se odvíjí od vzdělání a praxe zájemce.PÍSEMNÉ PŘIHLÁŠKY SE VŠEMI NÁLEŽITOSTMI ZASÍLAT NA ADRESU OBECNÍHO ÚŘADU RAPOTÍN DRUŽSTEVNÍ 125 788 14 RAPOTÍN K RUKÁM STAROSTY OBCE ING. ONDŘEJE KOPPA NEJPOZDĚJI DO 10. ÚNORA 2011.Bližší informace p. Ing. Kopp na e mail: kopp@rapotin.cz. Pracovní pozice je k nahlédnutí na http: www.rapotin.cz index.php nabidky prace.html .
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2011
plat: 22000 Kč
Datum nástupu dle dohody na dobu urč. 2 roky s možností prodloužení. PŘEDPOKLADY PRO PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY: státní občanství ČR ( u cizích stát. příslušníků trvalý pobyt v ČR) věk min. 18 let způsobilost k právním úkonům ovládání jednacího jazyka ukončené VŠ studium zkouška odborné způsobilosti výhodou. POŽADAVKY PRO PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY: občanská a morální bezúhonnost komuinikační schopnosti schopnost analyticky a koncpčně myslet ochota se dále vzdělávat znalost práce na PC (MS Office Windows Excel Internet) dobrý zdravodní stav ŘP B praxe v oblasti životního prostředí min. 3 roky. NÁLEŽITOSTI PŘIHLÁŠKY: jméno příjmení a titul datum a místo narození státní příslušnost místo trvalého pobytu č. OP telefonní spojení povolení k pobytu (jde li o cizího stát. příslušníka) datum a podpis. DÁLE K PŘÍHLÁŠCE PŘILOŽIT: profesní životopis výpis z RT ne starší 3 měsíce ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. HLAVNÍ ZAMĚŘENÍ ČINNOSTI: zajišťování agendy správy život. přistředí (ovzduší vody půdy odpadů ochrany přírody) provádění kontrolní činnosti plnění zákona na úseku ŽP. Jedná se o pracovní poměr na POLOVIČNÍ ÚVAZEK na dobu urč. 2 roky. V případě zájmu obou stran se PP prodlouží. 9. platová třída dle nařízení vlády č. 564 2006 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě ve znění pozdějších změn a doplňků a nařízení vlády č. 137 2009 Sb. kterým se stanovi katalog prací ve veřejných službách a správě uvedena orientační mzda která se odvíjí od vzdělání a praxe zájemce. PÍSEMNÉ PŘIHLÁŠKY VE VŠEMI NÁLEŽITOSTMI ZASÍLAT NA ADRESU OBECNÍHO ÚŘADU RAPOTÍN DRUŽSTEVNÍ 125 788 14 RAPOTÍN K RUKÁM STAROSTY OBCE ING. ONDŘEJE KOPPA starosty NEJPOZDĚJI DO 21.2.2011. Bližší informace p. Ing. Kopp na e mail: kopp@rapotin.cz. Pracovní pozice je k nahlédnutí na http: www.rapotin.cz index.php nabidky prace.html .
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2011
plat: 9000 Kč
KONTAKT: !!! PROFESNÍ ŽIVOTOPIS ZASÍLAT POUZE ELEKTRONICKY: miluse.lukavska@cpp.cz !!!Nást. únor 2011. Vzd. ÚSO praxe v pojišťovnictví min. 1 rok. POŽADAVKY: prokazatelné obchodní zkušenosti praxe min. 1 rok zajišťování služeb výplývajících z přímého styku s klientem včetně sjednávání pojištění administrativní činnost vysoké pracovní nasazení ŘP B vlastní vozidlo vítáno morální hodnoty bezúhonnost komunikativnost. NABÍZENO: strandardní zaměstnanecké výhody stravenky týden řádné dovolené navíc mobilní telefon práce v příjemném kolektivu vzdělávací program možnost profesního růstu.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2011
plat: 12000- 12000 Kč
Nást. ihned na dobu neurč. se ZD. Vzd. ÚSO zaměření ekonomika obchod. Požadován: všeobecný ekonomický přehled trhu praxe ve finančním poradenství nebo pojišťovnictví zkušenosti s vedením týmu ŘP B organizační schopnosti komunikativnost znalost práce na PC příjemné vystupování. Kontakt: zasílat životopis na e mail: klein@sms as.eu vybraní uchazeči budou kontaktováni.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2011
plat: 30000 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA