inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

z:28.2.2012 a:26.4.2012 požadavky: komunikativnost a základy práce na PC. Pracovní doba od 8:00 do16:30 hod. V případě zájmu zašlete svůj životopis na e mail: phfrenstat@seznam.cz
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 29.05.2012
plat: 10000- 20000 Kč
nabídka práce
z:6.5.2011 a:23.5.2012 vyučení v oboru klempíř pokrývač aktivní praxe v oboru min. 5 let řidičský průkaz B (výhodou C) prac.doba nerovnoměrná (zimní měsíce (listopad duben) od 7 30 16 00 hodin a letní měsíce (květen říjen) od 6 30 16 00 hodin) Mzdové podmínky: 13.000 Kč 15.000 Kč + prémie dle výkonu (týden dovolené navíc + stravenky) Popis práce: Zhotovení a instalace klempířských prvků praxe v pokládce tvrdých krytin plechových krytin natavování živičných pásů. Inf.: po pá 6.30 16 hod. na adrese NOSTA s.r.o. Svatopluka Čecha 2088 13 Nový Jičín.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 25.05.2012
plat: 13000- 15000 Kč
z:23.5.2012 Pracoviště zaučení červen Kopřivnice od 1.7.2012 Frenštát pod Radhoštěm Popis práce: administrativní činnost fakturace asistence při nabídkách zpracování kalkulací zajištění objednávek akcí zajištění marketingových činností. Inf.: po předchozí e mailové domluvě na e mail ic@koprivnice.cz
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 25.05.2012
plat: 11000- 16000 Kč
nabídka práce
z:22.5.2012 Požadovaná praxe: Více na www.koprivnice.cz sekce "RADNICE" a dále "Volná místa" Speciální požadavky: Více na www.koprivnice.cz sekce "RADNICE" a dále "Volná místa" jazykové: český jazyk rodilý mluvčí anglický jazyk mírně pokročilý řidičský průkaz: Jiné: dobrá práce na počítači (MS Word MS Excel MS Outlook perfektní orientace na internetu výhodou ovládání některého z grafických programů) Popis práce: zajišťování spolupráce s neziskovými organizacemi v oblasti kultury sestavování programů a plánů akcí na danou sezónu organizační a technické zajišťování akcí zajišťování propagace a PR komunikace s agenturami a distributory kulturních programů zabezpečování výstav a vernisáží vedení agendy objednávek a smluv k jednotlivým programům Inf.: Písemně zašlete: přihlášku náležitosti přihlášky: jméno příjmení titul datum a místo narození státní příslušnost místo trvalého pobytu číslo občanského průkazu telefon e mail datum a podpis strukturovaný životopis ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech a reference s případnými kontakty na osoby které mohou reference poskytnout motivační dopis kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání (diplom vysvědčení o státní zkoušce maturitní vysvědčení) originály dokladů předložíte k ověření výběrové komisi v den konání výběrového řízení K výběrovému řízení budou přijaty pouze přihlášky doložené kompletními doklady (přihlášku životopis a motivační dopis vlastnoručně podepište). Přihlášku a výše uvedené materiály zašlete (nebo doručte na podatelnu MÚ Kopřivnice) do 4. června 2012 do 10.00 hodin na adresu: Město Kopřivnice Štefánikova 1163 742 21 Kopřivnice (v uzavřené obálce nadepsané: výběrové řízení – dramaturg – produkční KDK p. o. označené NEOTEVÍRAT). Přihlášky doručené po tomto termínu nebudou do výběrového řízení zařazeny. Zaměstnavatel si vyhrazuje právo pracovní místo neobsadit případně zrušit výběrové řízení. Uchazeči kteří budou pozváni k ústnímu pohovoru budou vyrozuměni do středy 6. června 2012 do 17.00 hodin. Vybraný uchazeč předloží výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší tří měsíců) nebo doklad o jeho vyžádání.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 24.05.2012
plat: 17000- 25000 Kč
z:22.5.2012 Požadovaná praxe: Více na www.koprivnice.cz sekce "RADNICE" a dále "Volná místa" Speciální požadavky: Více na www.koprivnice.cz sekce "RADNICE" a dále "Volná místa" jazykové: český jazyk rodilý mluvčí řidičský průkaz: Jiné: velmi dobrá uživatelská schopnost práce s PC (MS Office Internet) znalost některého z účetních programů Popis práce: příprava a tvorba rozpočtu (plánu) organizace a kontrola jeho plnění provádění analýz ekonomických dat organizace vypracovávání podkladů pro žádosti o granty a účelové dotace vyúčtovávání grantů a účelových dotací komplexní vedení účetnictví účetní jednotky koordinace účtování o stavu pohybu a rozdílu majetku a závazků o nákladech a výnosech o výdajích a příjmech a o výsledku hospodaření včetně sestavování účetní závěrky a vedení účetních knih (organizace bude plátcem DPH) vedení mzdové agendy vypracovávání návrhů smluv a připomínek ke smlouvám vypracovávání statistických přehledů prodejů návštěvnosti apod. Inf.:Písemně zašlete: přihlášku náležitosti přihlášky: jméno příjmení titul datum a místo narození státní příslušnost místo trvalého pobytu číslo občanského průkazu telefon e mail datum a podpis strukturovaný životopis ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech a reference s případnými kontakty na osoby které mohou reference poskytnout motivační dopis kopie dokladů o dosaženém vzdělání (diplom vysvědčení o státní zkoušce maturitní vysvědčení) originály dokladů předložíte k ověření výběrové komisi v den konání výběrového řízení K výběrovému řízení budou přijaty pouze přihlášky doložené kompletními doklady (přihlášku životopis a motivační dopis vlastnoručně podepište). Přihlášku a výše uvedené materiály zašlete (nebo doručte na podatelnu MÚ Kopřivnice) do 4. června 2012 do 10.00 hodin na adresu: Město Kopřivnice Štefánikova 1163 742 21 Kopřivnice (v uzavřené obálce nadepsané: výběrové řízení – ekonom KDK p. o. označené NEOTEVÍRAT). Přihlášky doručené po tomto termínu nebudou do výběrového řízení zařazeny. Zaměstnavatel si vyhrazuje právo pracovní místo neobsadit případně zrušit výběrové řízení. Uchazeči kteří budou pozváni k ústnímu pohovoru budou vyrozuměni do středy 6. června 2012 do 17.00 hodin. Vybraný uchazeč předloží výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší tří měsíců) nebo doklad o jeho vyžádání.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 24.05.2012
plat: 17000- 25000 Kč
nabídka práce
z:22.5.2012 Požadovaná praxe: Více na www.koprivnice.cz sekce "RADNICE" a dále "Volná místa" Speciální požadavky: Více na www.koprivnice.cz sekce "RADNICE" a dále "Volná místa" jazykové: český jazyk rodilý mluvčí řidičský průkaz: ANO sk. B Jiné: uživatelská schopnost práce s PC (MS Office Internet) Popis práce: technická správa budov zabezpečení bezproblémového chodu budov řízení provozních pracovníků (technici uklízečky atp.) technické zajištění kulturních akcí zajišťování provádění revizních činností na technických zařízeních zodpovědnost za odstraňování závad řešení havarijních stavů a krizových situací zajišťování servisních činností organizace údržby a oprav zařízení a budov komunikace se servisními firmami a dodavateli prověřování a kontrola dodržování bezpečnostních předpisů používání ochranných zařízení prostředků pomůcek a dodržování bezpečnostních postupů zajištění vedení kompletní agendy správy majetku příprava podkladů pro rozúčtování služeb samostatné provádění drobných oprav včetně elektrooprav a běžné údržby nebytových prostor Inf.:Písemně zašlete: přihlášku náležitosti přihlášky: jméno příjmení titul datum a místo narození státní příslušnost místo trvalého pobytu číslo občanského průkazu telefon e mail datum a podpis strukturovaný životopis ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech a reference s případnými kontakty na osoby které mohou reference poskytnout motivační dopis kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání (diplom vysvědčení o státní zkoušce maturitní vysvědčení) K výběrovému řízení budou přijaty pouze přihlášky doložené kompletními doklady (přihlášku životopis a motivační dopis vlastnoručně podepište). Přihlášku a výše uvedené materiály zašlete (nebo doručte na podatelnu MÚ Kopřivnice) do 4. června 2012 do 10.00 hodin na adresu: Město Kopřivnice Štefánikova 1163 742 21 Kopřivnice (v uzavřené obálce nadepsané: výběrové řízení – vedoucí techniky – správce budov KDK p. o. označené NEOTEVÍRAT). Přihlášky doručené po tomto termínu nebudou do výběrového řízení zařazeny. Zaměstnavatel si vyhrazuje právo pracovní místo neobsadit případně zrušit výběrové řízení. Uchazeči kteří budou pozváni k ústnímu pohovoru budou vyrozuměni do středy 6. června 2012 do 17.00 hodin. Vybraný uchazeč předloží výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší tří měsíců) nebo doklad o jeho vyžádání.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 24.05.2012
plat: 17000- 25000 Kč
nabídka práce
z: 21.5.2012 Požadavky: VŠ (příp. SŠ) technického zaměření práce na PC AJ nebo NJ ŘP sk. B aktivita komunikační schopnosti. Náplň práce: zpracování poptávek tvorba cenových kalkulací spolupráce s ostatními úseky a zákazníky v oblasti poptávek. Své životopisy zasílejte: petra.matusova@mgst.cz do předmětu uveďte název pozice na jakou se hlásíte.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 23.05.2012
plat: 16000 Kč
z:22.2.2012 Požadujeme praxi v oboru Inf. po přechozí telefonické domluvě schůzky.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 23.05.2012
plat: 70 Kč
z:21.2.2012 Požadujeme: čistý rejstřík trestů praxe v oboru vítána poctivost samostatnost flexibilita stabilita zodpovědnost pracovní nasazení ochota učit se novým věcem. Inf. zájemci zasílejte životopisy na e mail.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 22.05.2012
plat: 8000 Kč
z:18.5.2012 Rozpis pracovní doby po so 5:00 7:30 Požadujeme praxi v řízení motorového vozidla řidičský průkaz sk. B. Popis práce: Rozvoz novin jednotlivým odběratelům v různých obcích. Inf. po předchozí tel. domluvě schůzky volejte po pá od 8 do 11 hodin.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 20.05.2012
plat: 56 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA