inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Řidič MKD Kazachstán Ukrajina Rusko Podmínkou vyučen ŘP sk. C E profesní průkaz znalost ruského a ukrajinského jazyka slovem a písmem (zahraniční cesty do Kazachstánu Ukrajiny a Ruska). Platové ohodnocení: 12 000 Kontakt na uvedeném tel. čísle.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 29.01.2012
plat: 12000 Kč
Strojník Požadujeme: vyučení strojnický průkaz (smykem řízený nakladač). Nabízíme: mzdové rozpětí 80 95 Kč hod. Kontakt na uvedené adrese každé pondělí a středu od 8:00 do 9:00 nebo na uvedeném tel. čísle či e mailu.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 29.01.2012
plat: 80- 95 Kč
Zdravotní sestra s registrací Podmínkou: SŠ vzdělání registrace Kontakt na uvedené adrese či tel. čísle. Životopisy zasílejte na e mail: reditelkads.vonkova@volny.cz do 3.2.2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 29.01.2012
plat: 15960 Kč
Odborná asistentka asistent v dopravě Charakteristika pracovní činnosti: Vaším hlavním úkolem bude administrativní podpora obchodníků dispečerů a vedoucího oddělení avizace kamionů na nakládky a vykládky vyhledávání informací vytváření cenových nabídek a kalkulací bezprostřední kontakt s klienty zpracování objednávek a požadavků zákazníků vedení obchodní administrativy tvorba statistik a běžné kancelářské práce komunikace se zahraniční klientelou slovem i písmem. Kvalifikační a odborné požadavky: minimálně ukončené středoškolské vzdělání aktivní znalost NĚMECKÉHO jazyka slovem i písmem!!! + další jazyky výhodou řidičský průkaz skupiny B aktivní řidič znalost práce na PC (MS Office) zkušenosti v navazování kontaktů vztah k obchodu orientace na zákazníka a jeho potřeby. Osobnostní předpoklady: dobré verbální i písemné schopnosti prezentace kultivované vystupování časová flexibilita výborné organizační schopnosti samostatnost spolehlivost a loajalita zodpovědnost ochota se trvale vzdělávat proaktivní přístup v týmu i samostatné práci komunikativnost v cizích jazycích PRIMÁRNĚ NĚMECKÝ JAZYK. Nabízíme: motivující finanční ohodnocení včetně cílených odměn a benefitů sociální program zajímavou práci v profesionálním a ambiciózním týmu mladých lidí vypracovaný systém trvalého vzdělávání perspektivu profesního a osobního růstu stabilitu zázemí společnosti která je držitelem ISO 9001:2009 GMP HACCP možnost seberealizace semináře odborná knihovna příjemné pracovní prostředí v sídle společnosti nástup možný ihned nebo dohodou. Vaše nabídky včetně životopisu v českém jazyce (můžete přiložit kopii fotografie reference) posílejte na adresu společnosti nebo zasílejte elektronickou poštou: prace@zdemar.cz Roman Čmelík: telefon +420 475 309 916 mobil: +420 605 235 954.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2012
plat: 15000 Kč
Referent oddělení přípravy a realizace investic na investičním odboru MmÚ Předpoklady pro výkon funkce: fyzická osoba která je státním občanem České republiky popřípadě fyzická osoba která je cizím státním občanem s trvalým pobytem na území ČR způsobilost k právním úkonům občanská a morální bezúhonnost za bezúhonnou se nepovažuje fyzická osoba která byla pravomocně odsouzena pro trestný čin spáchaný úmyslně nebo pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí jakoby nebyla odsouzena znalost českého jazyka. Další předpoklady: VŠ vzdělání nebo střední odborné vzdělání s maturitní zkouškou znalost problematiky investičních záměrů a jejich zpracování znalost stavební problematiky a orientace v PD znalost technické provázanosti dotačních titulů znalost investorsko inženýrské činnosti orientace v dotačních titulech včetně všech souvisejících činností znalost práce na PC. Termín nástupu: březen 2012 Pracovní pozice: 1 na dobu neurčitou Výčet dokladů které zájemce předloží písemná přihláška která musí obsahovat tyto náležitosti: jméno příjmení a titul zájemce datum a místo narození zájemce státní příslušnost zájemce číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde li o cizího státního občana datum a podpis zájemce životopis ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech výpis z evidence rejstříku trestů ne starší 3 měsíců u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání Platová třída: 9. v souladu se zákonem č. 262 2006 Sb. a nařízením vlády č. 564 2006 Sb. Výběrové řízení proběhne ve dvou kolech a to pouze z řádně přihlášených uchazečů. V prvním kole komise z předložených dokumentů vybere vhodné kandidáty. Vybraní kandidáti budou pozváni telefonicky k ústnímu pohovoru jehož účelem bude určit prvního v pořadí. Z výběrového řízení budou vyřazeni uchazeči kteří nesplní podmínky účasti ve VŘ uvedené v této výzvě. Přihlášku s požadovanými doklady uchazeč doručí v zalepené obálce označené v levém horním rohu značkou VŘ IO buď osobně na podatelnu MmÚ nebo poštou na adresu : Magistrát města Ústí n. l. Velká Hradební 8 400 01 Ústí nad Labem ve lhůtě nejpozději do 8 00 hodin dne 7. 2. 2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2012
plat: 14220- 21390 Kč
nabídka práce
Prodavačka Požadujeme: vyučení. Nabízíme: platové ohodnocení 13 000 až 14 000 (HM) PP na dobu neurčitou (3 měsíce zkušební doba). Kontakt na uvedené adrese tel. čísle či e mailu.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2012
plat: 13000- 14000 Kč
Logoped Podmínkou VŠ vzdělání (obor speciální pedagogika) praxe v oboru trestní bezúhonnost schopnost úzké týmové spolupráce znalost práce na PC partnerský přístup ke klientovi samostatnost tvořivost pracovitost. Platové ohodnocení: Logoped: 18.000 Kč a Logoped před asist. příprav. 19.500 Kč Kontakt na uvedené adrese nebo na uvedeném tel. čísle od 8.00 15.00 hod. Strukturovaný životopis zasílejte na uved. mailovou adresu. Součástí přijímacího pohovoru je motivační rozhovor ověření odborných a komunikativních znalostí.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2012
plat: 18500 Kč
nabídka práce
Dispečer ka disponent ka v mezinárodní kamionové dopravě Charakteristika pracovní činnosti: Vaším hlavním úkolem bude péče o naše zákazníky dodavatele telefonický i osobní kontakt s klienty udržování obchodních vztahů rozšiřování portfolia zákazníků dodavatelů sledování a plnění zákaznických dodavatelských požadavků a řešení komplikací vytváření cenových nabídek bezprostřední kontakt s klienty odpovědnost za plnění obchodního plánu oddělení vedení obchodní administrativy a běžné kancelářské práce. Kvalifikační a odborné požadavky: minimálně ukončené středoškolské vzdělání aktivní znalost NĚMECKÉHO jazyka slovem i písmem!!! + další jazyky výhodou řidičský průkaz skupiny B aktivní řidič znalost práce na PC (MS Office) výhodou praxe ve spedičním či obchodním oboru zkušenosti v navazování kontaktů vztah k obchodu orientace na zákazníka a jeho potřeby. Osobnostní předpoklady: prodejní dovednosti dobré verbální i písemné schopnosti prezentace kultivované vystupování časová flexibilita výborné organizační schopnosti samostatnost spolehlivost a loajalita zodpovědnost ochota se trvale vzdělávat proaktivní přístup v týmu i samostatné práci komunikativnost v cizích jazycích. Nabízíme: motivující finanční ohodnocení včetně cílených odměn a benefitů sociální programy zajímavou práci v profesionálním a ambiciózním týmu mladých lidí vypracovaný systém trvalého vzdělávání perspektivu profesního a osobního růstu stabilitu zázemí společnosti která je držitelem ISO 9001:2009 GMP HACCP možnost seberealizace semináře odborná knihovna příjemné pracovní prostředí v sídle společnosti nástup možný ihned nebo dohodou. Vaše nabídky včetně životopisu v českém jazyce (můžete přiložit kopii fotografie reference) posílejte na adresu společnosti: ZDEMAR Ústí nad Labem s.r.o. Smetanova 683 403 17 Chabařovice nebo zasílejte elektronickou poštou: prace@zdemar.cz Roman Čmelík: telefon +420 475 309 916 mobil: +420 605 235 954
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2012
plat: 15000- 20000 Kč
Asistent ka ředitele Požadujeme: SŠ vzdělání 2 roky praxe v oboru pojišťovnictví nebo finanční sféře popř. aktivní zkušenosti s prodejem finančních a pojistných produktů uživatelská znalost MS Office (Word Excel PowerPoint Outlook) vysoké pracovní nasazení samostatnost preciznost oganizační a komunikační schopnosti ochota učit se novým věcem příjemné vystupování. Náplň práce: administrativní a irganizační podpora vedení společnosti zajišťování a organizace jednání služebních cest a dalších akcí obchodního ředitele samostatná příprava podkladů a prezentací organizace osobních setkání vedení společnosti s obchodními partnery vedení svěřené agendy pro vedení společnosti tvorba zápisů z porad korespondence evidence stanovených pracovních úloh a sledování dodržování jejich termínů příprava podkladů k jednání sestavování reportů zadávání a evidence dat v interním systému zabezpečení chodu kaceláře zajišťování teambuldingových akcí. Kontakt na uvedené adrese tel. čísle či e mailu. Životopisy zasílejte na uvedenou mailovou adresu. Následně proběhne výběrové řízení.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 27.01.2012
plat: 20000 Kč
nabídka práce
Obchodní zástupce PODMÍNKOU: SŠ vzdělání s maturitou praxe v oblasti obchodu výhodou schopnost a chuť prodávat vynikající komunikační a organizační dovednosti reprezentativní vystupování profesionalita ŘP sk.B aktivní řidič. NÁPLŇ PRÁCE: vyhledávání nových zákazníků formou telemarketingu osobních schůzek uzavírání obchodních smluv a vytváření objednávek. NABÍZIME: zázemí stabilní společnosti příležitost k seberealizaci a rozvoji Vašeho potenciálu prostřednictvím dlouhodobého zaměstnání na HPP samostatnou a zodpovědnou práci motivační systém finančního ohodnocení. Životopisy zasílejte na uvedenou adresu či e mail do 26.1.2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 25.01.2012
plat: 14000- 19000 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA