inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Referent oddělení správy provozu na pozemních komunikacích odboru dopravy MmÚL Předpoklady pro výkon funkce: fyzická osoba která je státním občanem České republiky popřípadě fyzická osoba která je cizím státním občanem s trvalým pobytem na území ČR způsobilost k právním úkonům občanská a morální bezúhonnost za bezúhonnou se nepovažuje fyzická osoba která byla pravomocně odsouzena pro trestný čin spáchaný úmyslně nebo pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí jakoby nebyla odsouzena znalost českého jazyka. Další předpoklady: podmínkou úplné středoškolské vzdělání s maturitou řidičské oprávnění skupiny B praxe ve veřejné správě min.1 rok dobrá schopnost odolávat stresu a časovému tlaku. Výčet dokladů které zájemce předloží písemná přihláška která musí obsahovat tyto náležitosti: jméno příjmení zájemce datum a místo narození zájemce státní příslušnost zájemce číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde li o cizího státního občana datum a podpis zájemce životopis ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech výpis z evidence rejstříku trestů ne starší 3 měsíců u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Náplň práce: vedení registru řidičů vedení řízení ve věci udělení a rozšíření řidičského oprávnění výdej a výměna řidičských průkazů a mezinárodních řidičských průkazů a jejich duplikátů výdej průkazů profesní způsobilosti řidiče výdej paměťové karty řidiče paměťové karty vozidla a servisní karty vedení záznamů v registru řidičů o počtech bodů dosažených řidiči v bodovém hodnocení a odečtu bodů projednání námitek ve věci záznamu o počtu řidiče dosažených bodů v bodovém hodnocení vedení řízení ve věci podmínění omezení odnětí nebo pozastavení řidičského oprávnění vedení řízení ve věci vrácení řidičského oprávnění vedení řízení ve věci zadržení řidičského průkazu do doby pravomocného rozhodnutí o přestupku nebo trestném činu a jeho následné vrácení. Nabízíme: 9. platová třída zákon č. 262 2006 Sb. a NV č. 564 2006 Sb. pracovní poměr na dobu neurčitou nástup možný od 1. 2. 2012. Přihlášku s požadovanými doklady uchazeč doručí v zalepené obálce označené v levém horním rohu značkou VŘ OD osobně na podatelnu MmÚ II. patro č. dveří 296 nebo poštou na adresu: Magistrát města Ústí n. L. Velká Hradební 8 400 01 Ústí nad Labem ve lhůtě nejpozději do 8 00 hodin dne 26. 1. 2012. Případné další informace na telefonním čísle: 475 271 842 Ing. Dalibor Dařílek. Výběrové řízení proběhne ve dvou kolech a to pouze z řádně přihlášených uchazečů. V prvním kole komise z předložených dokumentů vybere vhodné kandidáty kteří budou telefonicky pozváni k ústnímu pohovoru jehož účelem bude určit prvního v pořadí. Z výběrového řízení budou vyřazeni uchazeči kteří nesplní podmínky účasti ve VŘ uvedené v této výzvě.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 14.01.2012
plat: 14220- 21390 Kč
nabídka práce
Obchodník obchodní zástupce pro Karlovarský Ústecký a Středočeský kraj POŽADAVKY: min. středoškolské vzdělání schopnost samostatné práce výborné komunikační a prezentační dovednosti absolutní spolehlivost loajalita znalost práce na PC MS Office skladový SW vysoké pracovní nasazení řidičský průkaz sk.B aktivní řidič. NÁPLŇ PRACOVNÍ ČINNOSTI: vytváření a následné rozvíjení portfolia zákazníků návštěva nových a stávajících zákazníků nabídka sortimentu firmy pravidelná komunikace a stálé budování vztahů se zákazníky objednávky logistika fakturace v rámci struktury firmy VÝHODOU: reference z předchozí obchodní činnosti znalost papírenského sortimentu schopnost komunikovat v cizím jazyce především AJ. ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: stabilní a perspektivní společnost zajímavou a náročnou práci služební automobil po zapracování telefon motivující finanční ohodnocení nástupní plat 15.000 + provize z prodeje. Místo výkonu práce: Karlovarský Ústecký a Středočeský kraj. Písemné nabídky včetně strukturovaného životopisu s fotografií a motivačním dopisem zasílejte na email: karasek.ja@seznam.cz.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 12.01.2012
plat: 15000 Kč
IT Specialista uživatelské podpory Junior PODMÍNKOU: SŠ vzděláno v oboru ŘP sk. B praktická expertní činnost MS deskotopových produktů (XP Vista WIM7) praktická znalost doménového prostředí MS Active Directory NÁPLŇ PRÁCE: podpora uživatelů a správa jejich PC včetně periférií výměna vadného HW instalace a oprava SW uživatelských konfigurací v omezené míře poradenská činnost uživateli proaktvní přístup při podpoře zákazníka. pokud vás zaujala tato nabídka pošlete nám strukturovaný životopis včetně průvodního dopisu na uvedenou e mailovou adresu (jiri.martinek@complus.cz).
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 12.01.2012
plat: 15000- 18500 Kč
Servisní technik POŽADAVKY: SŠ VŠ vzdělání technického nebo elektrotechnického zaměření znalosti z oborů elektronika slaboproud výpočetní technika bezdrátový přenos dat výhodou vyhláška 50 78 sb. dle paragrafu 6 výhodou řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič) vysoké pracovní nasazení přehled v mobilních OS (WindowsCE XP XP Embedded) výhodou zodpovědnost spolehlivost pečlivost a manuální zručnost samostatný přístup k řešení pracovních úkolů flexibilita v rámci instalací na celém území ČR AJ na úrovni umožňující orientaci v manuálech a prospektech ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: zaškolení v perspektivním oboru náročnou a zodpovědnou práci profesionální zázemí úspěšné společnosti práci s nejmodernějšími informačními technologiemi možnost dalšího prohlubování kvalifikace účast na zajímavých projektech týden dovolené navíc příspěvek na stravování penzijní a životní pojištění kurzy AJ notebook mobilní telefon a další zaměstnanecké výhody. V případě zájmu zašlete strukturovaný životopis a motivační dopis psaný vlastní rukou.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 12.01.2012
plat: 15000- 25000 Kč
Požadujeme: Protřelost ve všech procesech lisování CNC strojů Leaser Technické myšlení AJ slovem i písmem Samostatnost Koordinace výrobních zakázek Orientace na detail Vedoucí schopnosti Schopnost samostatné a týmové práce Znalost komunikace s klienty získávání nových zákazníků Komunikační vyjednávací a prezentační dovednosti Nabízíme: Zázemí silné společnosti Řízení nadnárodních zakázek Velké možnosti rozvoje a seberealizace Kreativní práci Mladý kolektiv Systém firemních benefitů Svůj životopis v českém a anglickém jazyce nám prosím zašlete na adresu lenka.pincova@jansen display.cz.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 11.01.2012
plat: 20000- 25000 Kč
Učitel 2. stupně (AJ a NJ) Požadujeme: VŠ vzdělání (možno i student) učitel AJ a NJ (AJ má přednost). Nabízíme: platové ohodnocení min. 20 300 . Kontakt na uvedené adrese tel. čísle či e mailu.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 08.01.2012
plat: 20300 Kč
Automechanik Požadujeme: vyučení v oboru (či příbuzném) možno i absolvent (praxe výhodou). Nabízíme: platové ohodnocení 100 Kč hod. Kontakt na uvedené adrese či tel. čísle.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.01.2012
plat: 100 Kč
Mechanik pneuservisu gumař Požadujeme: vyučení (lze nahradit praxí v oboru) možno i absolvent. Nabízíme: platové ohodnocení 90 Kč hod. Kontakt na uvedené adrese či tel .čísle.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.01.2012
plat: 90 Kč
Provozní zámečník Požadujeme: vyučen v oboru zámečník nebo odborně podobném oboru praxe v oboru min. 2 roky svářeč plamenem ZK 311 nebo svářeč elektrickým obloukem ZK 111 osvědčení pro provádění montáží a oprav vyhrazených plynových zařízení (zemní plyn chlor dusík a vodík) vazačské zkoušky řidičský průkaz sk. B. Pracovní náplň: provádí odborné práce při opravách strojů provádí opravy technické kontroly a repase výrobního zařízení výroba a montáž potrubních tras sváření zhotovování nových náhradních dílů opravy náhradních dílů. Nabízíme: samostatnou práci ve stabilní společnosti s dlouholetou tradicí příspěvek na penzijní připojištění a stravování týden dovolené navíc nástup dle domluvy nástupní mzda 11.610 Kč + osobní ohodnocení a odměny. Kontaktní osoba: Petra Rollingerová personální oddělení telefon: 477 162 270 e mail: rollingerova@cssas.cz. Strukturovaný životopis uchazečů očekáváme nejpozději do 16.1.2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 06.01.2012
plat: 11610 Kč
Provozní zámečník Požadujeme: vyučen v oboru zámečník nebo odborně podobném oboru praxe v oboru min. 2 roky svářeč plamenem ZK 311 nebo svářeč elektrickým obloukem ZK 111 osvědčení pro provádění montáží a oprav vyhrazených plynových zařízení (zemní plyn chlor dusík a vodík) znalost oprav točitých strojů (znalost písemně doložit od předchozího zaměstnavatele) vazačské zkoušky řidičský průkaz sk. B. Pracovní náplň: provádí odborné práce při opravách strojů provádí opravy technické kontroly a repase výrobního zařízení výroba a montáž potrubních tras sváření zhotovování nových náhradních dílů opravy náhradních dílů. Nabízíme: samostatnou práci ve stabilní společnosti s dlouholetou tradicí příspěvek na penzijní připojištění a stravování týden dovolené navíc nástup dle domluvy nástupní mzda 13.770 Kč + osobní ohodnocení a odměny. Kontaktní osoba: Petra Rollingerová personální oddělení telefon: 477 162 270 e mail: rollingerova@cssas.cz. Strukturovaný životopis uchazečů očekáváme nejpozději do 16.1.2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 06.01.2012
plat: 13770 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA