inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

Kuchař na hotová jídla Podmínkou: vyučení s praxí ochota pracovat časová flexibilita platný zdravotní průkaz trestní bezúhonnost. Nabízíme: zaškolení a zaučení. Platové ohodnocení: 15.000 Kč + prémie (dle vykonané práce) + příplatky za směny a víkendy. Kontakt: na uvedené adrese každý pracovní den do 10.00 hod do 16.00 hod nebo na tel. č. 777 833 293 p. Milan Chlumecký LÉPE PŘEDEM VOLAT.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 23.02.2012
plat: 15000 Kč
nabídka práce
Obchodní zástupce Očekáváme: úplné střední vzdělání s maturitou nejlépe stavebního směru aktivní vyhledávání obchodních příležitostí orientaci v konkurenčním prostředí profesionální přístup při zpracování nabídek zodpovědnost schopnost samostatné práce příjemné vystupování trestní bezúhonnost loajalitu flexibilitu znalost práce na PC vysoké pracovní nasazení řidičský průkaz skupiny "B". Nabízíme: stabilní a silné zázemí společnosti příjemné pracovní prostředí motivující hodnocení dle výkonnosti a obchodních výsledků služební automobil notebook a mobilní telefon PP na dobu určitou jeden rok s možností dalšího prodloužení nástup možný ihned plný prac. úvazek. Kontakt na uvedené adrese tel. čísle či e mailu. Životopisy zasílejte na mailovou adresu: behalova@evromat.cz.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 23.02.2012
plat: 25000- 30000 Kč
Referent pro oblast podpory nestátních sociálních služeb oddělení školství kultury a sociálních služeb odboru městských organizací služeb školství a kultury Předpoklady pro výkon funkce: fyzická osoba která je státním občanem České republiky popřípadě fyzická osoba která je cizím státním občanem s trvalým pobytem na území ČR způsobilost k právním úkonům občanská a morální bezúhonnost za bezúhonnou se nepovažuje fyzická osoba která byla pravomocně odsouzena pro trestný čin spáchaný úmyslně nebo pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí jakoby nebyla odsouzena znalost českého jazyka Další předpoklady: střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo vyšší odborné vzdělání znalost práce na PC (WORD EXCEL Outlook orientace na internetu) znalost programů Navision spisová služba výhodou praxe ve veřejné správě a praxe v uzavírání dotačních smluv min. 2 roky znalost Zákona č 108 2006 Sb. (O sociálních službách) v platném znění řidičské oprávnění skupiny B. Termín nástupu: dohodou Pracovní pozice: 1 na dobu neurčitou Výčet dokladů které zájemce předloží: písemná přihláška která musí obsahovat tyto náležitosti: jméno příjmení a titul zájemce datum a místo narození zájemce státní příslušnost zájemce číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde li o cizího státního občana datum a podpis zájemce životopis ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech výpis z evidence rejstříku trestů ne starší 3 měsíců u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Platová třída: 9. v souladu se zákonem č. 262 2006 Sb. a nařízením vlády č. 564 2006 Sb. Případné další informace na tel. čísle: 475271255 p. Krpešová Jana Výběrové řízení proběhne ve dvou kolech a to pouze z řádně přihlášených uchazečů. V prvním kole komise z předložených dokumentů vybere vhodné kandidáty. Vybraní kandidáti budou pozváni telefonicky k ústnímu pohovoru jehož účelem bude určit prvního v pořadí. Z výběrového řízení budou vyřazeni uchazeči kteří nesplní podmínky účasti ve VŘ uvedené v této výzvě. Přihlášku s požadovanými doklady uchazeč doručí v zalepené obálce označené v levém horním rohu značkou VŘ OMOSŠK referent pro oblast podpory nestátních sociálních služeb OMOSŠK buď osobně na podatelnu MmÚ nebo poštou na adresu: Magistrát města Ústí n. l. Velká Hradební 8 400 01 Ústí nad Labem ve lhůtě nejpozději do 14 hodin dne 6. 3. 2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 23.02.2012
plat: 14220- 21390 Kč
nabídka práce
Práce v materiálovém skladu nebo expedici. Požadavky: praxe ve skladu zkušenost s čárovým kódem výhodou základní znalost práce na PC oprávnění na VZV (možno zajistit dodatečně) vyučení v jakémkoliv řemeslném oboru velkou výhodou schopnost učit se novým věcem časová flexibila Své životopisy prosím zasílejte na e mail jiri.novotny@jansen display.cz.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.02.2012
plat: 10000- 12000 Kč
Práce na montážní lince kompletace výrobků převážně z hliníkových profilů. Požadavky: vyučení v řemeslném oboru nebo velmi dobrá manuální zručnost a praxe na obdobné pozici schopnost učit se nové věci časová flexibilita Své životopisy prosím zasílejte na e mail jiri.novotny@jansen display.cz.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 21.02.2012
plat: 10000- 12000 Kč
Asistent obchodu Požadujeme: SŠ vzdělání příjemné vystupování vlastní iniciativa znalost práce na PC ŘP sk. B výhodou trestní bezúhonnost. Nabízíme: platové ohodnocení od 15 000 . Kontakt na uvedeném tel. čísle a e mailu.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 17.02.2012
plat: 15000 Kč
Chemik Požadujeme: vyučení ÚSO vzdělání v chemickém či strojním oboru oprávnění na vysokozdvižný vozík výhodou. Pracovní náplň: obsluha dílčích výrobních zařízení řízení technologického chemického procesu při výrobě manipulace s odpady a jejich balení nastavování potrubních tras pro přečerpávání surovin a hotových výrobků jedná se o práci ve 2 směnném provoze 3 směnném provoze či nepřetržitém provoze. Nabízíme: samostatnou práci ve společnosti s dlouholetou tradicí možnost osobního a odborného růstu příspěvek na penzijní připojištění možnost závodního stravování týden dovolené navíc další zaměstnanecké výhody. Ostatní sdělení: nástup březen duben 2012 vhodné i pro absolventy pracovní poměr na dobu určitou 6 měsíců s možností dalšího prodloužení dle pracovních výsledků. Kontakt na uvedené adrese tel. čísle či e mailu. Životopisy přijímáme do 26. 2. 2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.02.2012
plat: 12360 Kč
Statutární město Ústí nad Labem v souladu s § 166 odst. 2 a 3 zákona č. 561 2004 Sb. o předškolním základním středním vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a vyhláškou č. 54 2005 Sb. o náležitostech konkursního řízení a konkursních komisích vyhlašuje konkursní řízení na obsazení vedoucího pracovního místa ředitele příspěvkové organizace (Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem Husova 349 19 příspěvková organizace). Požadavky: předpoklady pro výkon funkce a odborná kvalifikace podle zákona č. 563 2004 Sb. o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů ve vztahu k příslušnému typu školy znalost problematiky řízení školství a školských předpisů občanská a morální bezúhonnost zdravotní způsobilost organizační a řídící schopnosti předpokládaný nástup na vedoucí pracovní místo ředitele od 1. 7. 2012. Náležitosti přihlášky: doklady o získání odborné kvalifikace doklad o průběhu zaměstnání potvrzený posledním zaměstnavatelem strukturovaný životopis koncepce rozvoje školy (maximálně 4 strany formátu A 4) lékařské potvrzení o způsobilosti k výkonu funkce ne starší 2 měsíců výpis z Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců (nebo doklad o jeho vyžádání) čestné prohlášení podle ust. § 4 odst. 3 zákona č. 451 1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů (netýká se osob narozených po 1. 12. 1971) písemný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto konkursního řízení ve smyslu zákona č. 101 2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění souhlas s funkční náplní ředitele příspěvkové organizace. Vedoucí pracovní místo ředitele školy se obsazuje na dobu nejdéle 6 let dle ustanovení § 166 odst. 2 zákona č. 561 2004 Sb.. Veškeré doklady musí být originály nebo úředně ověřené kopie. Přihlášky zasílejte nebo osobně doručte do 7. března 2012 na adresu: Ing. Marcel Rahm vedoucí odboru MOSŠK Magistrát města Ústí nad Labem Velká hradební 8 400 01 Ústí nad Labem. Zalepenou obálku označte "Konkurs ZŠ Husova".
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.02.2012
plat: 25000- 30000 Kč
Systémový inženýr Požadujeme: SŠ vzdělání (VŠ výhodou) ŘP sk. B znalost AJ na úrovni čtení technické (odborné IT) dokumentace zkušenost s administrací Multidomain forest Active direktory Identity management MS Exchange 2007 2010 MS SharePoint Server 2007 MS SQL 2005 2008 PKI Kerberos Radius. Správa blade serverů konfigurace a údržba HW Wide storage area network správa SAN prostředí včetně multipath a failover konfigurací FC over IP FC over Ethernet konfigurace správa design Windows terminal services. Distributed file system network file system. Základní znalost DICOM protokolu PACS. Zkušenost s OS Windows 2003 XP Vista 7 2008 zkušenost se správou desktopů v prostředí s velkým množstvím pracovních stanic. Očekáváme: samostatnost schopnost práce v týmu schopnost práce ve stresu v prostředí s vysokými nároky na dostupnost služeb ochotu získávat nové znalosti ochotu cestovat. Nabízíme: platové ohodnocení od 25 000 dle praxe PP na dobu určitou 1 roku jednosměnný provoz pružná pracovní doba. Kontakt: Krajská zdravotní a.s. Sociální péče 3016 12A 401 13 Ústí nad Labem Bc. Radka Šauerová email: radka.sauerova@kzcr.eu přihlášky se strukturovaným životopisem zasílejte do 15. 3. 2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 15.02.2012
plat: 25000 Kč
Pracovník přímé obslužné péče směny 11 hod. denní a noční dle plánu směn Požadujeme: trestní bezúhonnost zdravotní způsobilost zdravotní průkaz odborná kvalifikace dle zákona o sociálních službách (např.rekvalif. kurz pracovníka sociální péče). Nabízíme: plat dle nařízení vlády č.564 2006 Sb. = 5.platová třída+příplatky za směnnost zvláštní příplatek za práci v noci v sobotu a neděli ve svátek. Přijímací řízení probíhá formou výběrového řízení = motivační dopis (10 15 vět motivace k práci přínos charakt. vlastnosti) a strukturovaný životopis zašlete do 22. 2. 2012 na e mail. adresu: reditel@domov brezno.cz nebo poštou na adresu organizace. Vybraní zájemci budou pozváni k pohovoru na den 27. 2. 2012.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 14.02.2012
plat: 9100- 13700 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA