inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

nabídka práce
výroba technologií pro čistírny odpadních vod i sváření plastů apod. munální zručnost nejlpépe kvalifikace na revizního technika event. možnost doplnění vyhl. 50 78 Sb. podmínkou ŘP sk. B fyzická zdatnost krátkodobé montáže po ČR zaslat životopis e mailem
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.03.2011
plat: 20000 Kč
Místo výkonu práce: budovy Magistrátu města Liberec a území správního obvodu města Liberce. Předpoklady pro výkon funkce: úředníkem se může stát fyzická osoba která je státním občanem České republiky (případně i cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt) dosáhla věku 18 let je způsobilá k právním úkonům je bezúhonná ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním předpisem (např. kvalifikační předpoklady). Požadavky stanovené Statutárním městem Liberec pro uchazeče: " minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou technického směru případně i ekonomického směru s praxí v oblasti technické správy budov nebo ve stavebnictví; " znalost příslušných zákonných norem; " dobré komunikační schopnosti pro jednání s právnickými i fyzickými osobami; " řidičský průkaz skupiny "B"; " běžná úroveň znalostí práce na PC (Microsoft Office). Uvítáme orientaci v problematice správy majetku obcí a praxi ve státní správě nebo samosprávě. Písemná přihláška uchazeče k vyhlášenému výběrovému řízení musí obsahovat jeho: jméno příjmení a titul; datum a místo narození; státní příslušnost; místo trvalého pobytu; číslo občanského průkazu (nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde li o cizího státního občana). Musí být též uvedeno datum a podpis zájemce. K přihlášce připojí uchazeč tyto doklady: životopis ve kterém se uvedou údaje o jeho dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností; výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Uvítáme především vyplnění osobního dotazníku umístěného na úřední desce magistrátu města na adrese www.liberec.cz včetně přiložení fotografie. Popis pracovní činnosti: Zajišťování provozuschopnosti školských kulturních a sportovních objektů budov a staveb v Liberci. Sledování šetření a rozbory technického stavu stupně poškození revizních nálezů zkoušek prohlídek. Navrhování realizace a kontrola nápravných opatření. Příprava nebo realizace jednotlivých investic menšího rozsahu. Platové zařazení: do platové třídy 9 která podle platného katalogu prací odpovídá nejvýše zařazenému vykonávanému druhu práce v tarifním rozpětí 14.220 Kč až 20.750 Kč (podle zápočtu let odborné praxe) + možnost poskytnutí dalších pohyblivých složek platu po zapracování. Pracovní poměr: na dobu neurčitou s termínem nástupu v dubnu 2011 případně dle dohody. Lhůta pro podání přihlášky: uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů je 30. března 2011. Způsob podání přihlášky: " osobně na personálním oddělení nebo v podatelně Magistrátu města Liberec; " odeslat na adresu: Statutární město Liberec personální oddělení náměstí Dr. Edvarda Beneše 1 Liberec 1 PSČ 460 59 (tel. 485 243 761 nebo 485 243 768). Po skončení řízení budou uchazečům na vyžádání jejich písemné materiály poskytnuté k výběrovému řízení vráceny.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.03.2011
plat: 14220- 20750 Kč
Místo výkonu práce: budovy Magistrátu města Liberec a území správního obvodu města Liberce. Předpoklady pro výkon funkce: úředníkem se může stát fyzická osoba která je státním občanem České republiky (případně i cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt) dosáhla věku 18 let je způsobilá k právním úkonům je bezúhonná ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním předpisem (např. kvalifikační předpoklady stanovené zákonem). Další požadavky stanovené Statutárním městem Liberec pro uchazeče: " minimálně vyšší odborné vzdělání; " orientace v legislativě v oblasti veřejných zakázek; " velmi dobrá úroveň komunikačních schopností pro jednání s klienty; " osobnostní předpoklady pečlivost a důslednost; " perfektní uživatelská znalost práce na PC (Microsoft Office). Upřednostníme uchazeče s praxí při zadávání a vyhodnocování veřejných zakázek! Písemná přihláška uchazeče k vyhlášenému výběrovému řízení musí obsahovat jeho: jméno příjmení a titul; datum a místo narození; státní příslušnost; místo trvalého pobytu; číslo občanského průkazu (nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde li o cizího státního občana). Musí být též uvedeno datum a podpis zájemce. K přihlášce připojí uchazeč tyto doklady: životopis ve kterém se uvedou údaje o jeho dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností; výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Uvítáme přiložení vyplněného osobního dotazníku (lze jej stáhnout na webových stránkách města na adrese www.liberec.cz ) a fotografie. Popis vykonávané práce: Provádí přípravu zadávání kontrolu evidenci a archivaci veřejných zakázek dle obecně závazných a interních předpisů. Platové zařazení: do platové třídy 10 která podle platného katalogu prací odpovídá nejvýše zařazenému vykonávanému druhu práce v tarifním rozpětí 15.420 Kč až 22.510 Kč (podle zápočtu let odborné praxe) + možnost poskytnutí dalších pohyblivých složek platu po zapracování. Pracovní poměr: na dobu neurčitou. Nástup do pracovního poměru: duben 2011 případně dle vzájemné dohody. Lhůta pro podání přihlášky: uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů je 30. března 2011. Způsob podání přihlášky: " osobně na personálním oddělení a v podatelně Magistrátu města Liberec; " odeslat na adresu: Statutární město Liberec personální oddělení náměstí Dr. Edvarda Beneše 1 Liberec 1 PSČ 460 59 (tel. 485 243 761 nebo 485 243 768). Po skončení řízení budou uchazečům na vyžádání jejich písemné materiály poskytnuté k výběrovému řízení vráceny.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.03.2011
plat: 15420- 22510 Kč
zájezdová doprava praxe podmínkou ŘP sk. D a E profesní průkaz psychotesty apod. znalost zájezdové dopravy základní znalost Aj finanční výhodou mzda 15000 18000 Kč + příplatky zaslat životopis e mailem
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.03.2011
plat: 15000- 18000 Kč
sklad s výrobky požární ochrany průkaz na VZV ŘP sk. B praxe v oboru vítána fyzická zdatnost nástupní mzda cca 13000 Kč po zapracování navýšení zaslat životopis e mailem
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.03.2011
plat: 13000 Kč
pouze noční směny (telefonická krizová intervence). Požadujeme: VOŠ nebo VŠ (Bc) vzdělání v sociálním oboru výcvik v telefonické krizové intervenci uživatelskou znalost práce na PC dobré komunikační a organizační schopnosti empatický přístup k uživatelům služby samostatnost a zodpovědnost trestní bezúhonnost ochota se dále vzdělávat; Výhodou: praxe v oblasti práce na lince důvěry nebo jiných sociálních službách. Popis práce: poskytování telefonické krizové intervence základní telefonické sociální poradenství uživatelská a provozní administrativa podílení se na osvětové činnosti LDL; Nabízíme: práci se smysluplným cílem v kolektivu týmové supervize dobré technické i provozní zázemí možnost dalšího odborného růstu. Strukturovaný profesní životopis zasílejte e mailem: odpovim@napismi.cz. Bližší informace na mob. tel.: 606 231 414 Vendula Brožová.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.03.2011
plat: 85 Kč
Požadujeme: VOŠ nebo VŠ (Bc) vzdělání v sociálním oboru výcvik v telefonické krizové intervenci uživatelskou znalost práce na PC dobré komunikační a organizační schopnosti empatický přístup k uživatelům služby samostatnost a zodpovědnost trestní bezúhonnost ochota se dále vzdělávat; Výhodou: praxe v oblasti práce na lince důvěry nebo jiných sociálních službách. Platová třída 9 za plný prac. úvazek je cca 12550 Kč 15000 Kč podle započitatelné praxe v případě zkráceného úvazku 6250 Kč 7500 Kč. Popis práce: poskytování telefonické krizové intervence základní telefonické sociální poradenství uživatelská a provozní administrativa podílení se na osvětové činnosti LDL; Nabízíme: práci se smysluplným cílem v kolektivu týmové supervize dobré technické i provozní zázemí možnost dalšího odborného růstu. Strukturovaný profesní životopis zasílejte e mailem: odpovim@napismi.cz. Bližší informace na mob. tel.: 606 231 414 Vendula Brožová.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 16.03.2011
plat: 12550- 15000 Kč
CHARAKTERISTIKA: kompletní zajištění chodu sekretariátu Katedry energetických zařízení včetně administrativního a finančního vedení projektů katedry a přípravy účetních pokladů. POŽADAVKY: min. 3 roky praxe v oblasti vedení účetnictví a pracovněprávní problematiky příp. přípravy pokladů pro zpracování účetnictví zkušenost s administrativním a finančním vedením projektů je výhodou velmi dobrá znalost práce na PC (MS Office Excel Word Outlook) samostatná orientace v zákonech vnitřních předpisech a v pravidlech grantových agentur znalost AJ výhodou vztah k administrativní práci organizační schopnosti samostatnost aktivní přístup flexibilita. VZDĚLÁNÍ: VŠ VOŠ SO obor: ekonomika. NÁSTUP: ihned prac. smlouva bude uzavřena na dobu určitou na 1 rok v návaznosti na vnitřní předpisy další prodloužení prac. smlouvy je na dohodě zaměstnance a zaměstnavatele. Další informace o tomto místě najdete na webu Technické univerzity v Liberci (http: www.tul.cz urednideska uredni deska tul ). Volné místo je od 14.3.2011 zveřejněno na úřední desce Technické univezity v Liberci. ŽIVOTOPIS zašlete e mailem (volnamista@tul.cz).
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 15.03.2011
plat: 15000 Kč
VŠ veterinární platová třída 12 i absolvent ka hlásit se předem telefonicky nebo zaslat životopis e mailem
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 14.03.2011
plat: 17000 Kč
nabídka práce
schopnost pracovat v kolektivu časová flexibilita
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 13.03.2011
plat: 16000- 18000 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA