inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

MÍSTO VYHRAZENÉ PRO OZP!!! Požadavky: vzdělání vyučen a čistý trestní rejstřík spolehlivost. Zkrácený pracovní úvazek 6 hod. odpolední pracovní doba 14 18 hod. pracovní poměr na dobu neurčitou místo výkonu práce Vyškov. Kontaktní osoba: Sigmund Aleš NUTNÝ nejdříve kontakt na tel.: 775 686 132 v době 7 16 hod. (po pá)
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 13.03.2012
plat: 6200 Kč
Požadavky: vzdělání vyučen v oboru nábytkářském nebo stolařském (výroba nábytku a schodišť) praxe 2 roky výroba nábytku ŘP sk. B. Pracovní poměr na dobu určitou možnost prodloužení. 1 x za měsíc zakázka (na cca 3 4 dny) v ČR nebo na Slovensku. Hlučné prašné prostředí. Kontakt: Renáta Brehová tel.: 517 350 555 e mail: brehovy@brehovy.cz Doba k zastižení: 8 14:00 hod.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 11.03.2012
plat: 15000 Kč
nabídka práce
Požadavky: vzdělání USO s maturitou VoŠ nebo Bc. Praxe min. 2 roky znalost telekomunikací výhodou. Výborné komunikační schopnosti příjemné vytupování znalost práce na PC dobrá znalost AJ ŘP sk. B. Obchodní zástupce pro malé a středně velké firmy region Vyškov a Brno venkov. Zájemci zašlou svůj životopis na e mail: t mobile vyskov@email.cz. Poté obdrží dispozice s podrobnějšími informacemi k nabízenému místu. Kontaktní osoba: Petr Heroudek
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 10.03.2012
plat: 22000 Kč
Požadavky: vzdělání SŠ s maturitou zkušenosti v oblasti prodeje dobré komunikační schopnosti spolehlivost zodpovědnost znalost práce na PC znalost AJ základní úroveň. Pracovní poměr na dobu neurčitou místo výkonu práce Vyškov. Strukturovaný životopis a fotografii zasílejte na e mail: martin.nevrala irs@vodafone.com
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 10.03.2012
plat: 12000- 20000 Kč
Požadované předpoklady: předpoklady podle § 4 zák. č. 312 2002 Sb.* základní znalost zákona o obcích základní znalost zákona o rodině o SPOD o soc. službách správní řád velmi dobrá znalost práce s PC organizační schopnosti řidičský průkaz sk. B Vítané předpoklady: zkušenosti v řídící práci Přihláška uchazeče ( ky) musí obsahovat: jméno příjmení titul uchazeče datum a místo narození státní příslušnost uchazeče místo trvalého pobytu uchazeče číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde li o cizího státního občana datum a podpis uchazeče K přihlášce uchazeč ( ka) doplní dle § 6 odst. 4 zák. č. 312 2002 Sb. Tyto doklady: strukturovaný životopis s akcentem na dosavadní praxi doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání (ověřená kopie) výpis z evidence Rejstříku tresů ne starší tří měsíců Termín případného nástupu: 1.6.2012 Platové zařazení: třída 11 Písemné přihlášky je nutno doručit do pátku 23.3.2012 do 12. hodiny na podatelnu MěÚ nebo na adresu: Město Slavkov u Brna Ing. Pavel Dvořák Palackého nám. 65 Slavkov u Brna 684 01 Pozn.: vybraný uchazeč bude povinen před jmenováním do funkce předložit splnění dalších předpokladů stanovených zákonem č. 451 1991 Sb. (lustrační osvědčení) viz. § 4 odst. 3) zák. č. 312 2002 Sb. * Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka (1) Úředníkem se může stát fyzická osoba která je státním občanem České republiky popřípadě fyzická osoba která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt dosáhla věku 18 let je způsobilá k právním úkonům je bezúhonná ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem. (2) Za bezúhonnou se pro účely tohoto zákona nepovažuje fyzická osoba která byla pravomocně odsouzena a) pro trestný čin spáchaný úmyslně nebo b) pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí jakoby nebyla odsouzena. 3) Pracovní smlouva k výkonu činnosti úředníka lze uzavřít jen s fyzickou osobou která splňuje předpoklady podle odstavce 1; pro jmenování vedoucího úřadu a jmenování vedoucího úředníka se vyžaduje též splnění dalších předpokladů stanovených zvláštním zákonem.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 09.03.2012
plat: 16750 Kč
Požadavky: znalost klempířské mechanické práce výhodou Požadujeme vyučen v oboru min 2 roky praxe ŘP skupiny B spolehlivost zodpovědnost časovou flexibilitu. Nabízíme zvyšování kvalifikace formou odborného školení práce ve zkušeném kolektivu Kontakt: Lefnerová Renata e mail: prijem.skoda@autobayer.cz
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 08.03.2012
plat: 15000- 25000 Kč
Druh práce: technik odboru bytového a tepelného hospodářství Požadované předpoklady: předpoklady podle § 4 zák. č. 312 2002 Sb. * min SŠ. vzdělání technického směru nejlépe stavebního nebo praxe v obdobné činnosti min. 3 roky velmi dobrá znalost práce s PC organizační schopnosti ŘP sk. B Vítané předpoklady: základní znalost zákona o obcích stavebního zákona znalost problematiky tepelného hospodářství Přihláška uchazeče ( ky) musí obsahovat: jméno příjmení titul uchazeče datum a místo narození uchazeče státní příslušnost uchazeče číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde li o cizího státního občana datum a podpis uchazeče K přihlášce uchazeč ( ka) doplní dle § 6 odst. 4 zák. č. 312 2002 Sb. tyto doklady: strukturovaný životopis s akcentem na dosavadní praxi doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání (ověřená kopie) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší tří měsíců Termín případného nástupu: 1. 6. 2012 Platové zařazení: třída 9 Písemné přihlášky je nutno doručit do čtvrtka 22.3.2012 do 13. hodiny na podatelnu MěÚ nebo na adresu: Město Slavkov u Brna Ing. Pavel Dvořák tajemník MěÚ Palackého nám. 65 Slavkov u Brna 684 01 * Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka (1) Úředníkem se může stát fyzická osoba která je státním občanem České republiky popřípadě fyzická osoba která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt dosáhla věku 18 let je způsobilá k právním úkonům je bezúhonná ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem. (2) Za bezúhonnou se pro účely tohoto zákona nepovažuje fyzická osoba která byla pravomocně odsouzena a) pro trestný čin spáchaný úmyslně nebo b) pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí jakoby nebyla odsouzena. (3) Pracovní smlouva k výkonu činnosti úředníka lze uzavřít jen s fyzickou osobou která splňuje předpoklady podle odstavce 1; pro jmenování vedoucího úřadu a jmenování vedoucího úředníka se vyžaduje též splnění dalších předpokladů stanovených zvláštním zákonem.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.03.2012
plat: 14220 Kč
Požadavky: vzdělání SŠ s maturitou vyšší odborné VŠ obor strojírenství výhodou aktivní znalost AJ nebo NJ znalost práce na PC (MS Office) komunikační a organizační schopnosti vyjednávací dovednosti obchodní orientace reprezentativní vystupování schopnost týmové práce ochota cestovat a učit se ŘP sk. B. Popis práce: aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí příprava a vedení obchodních jednání zpracování nabídek uzavírání smluv péče o stávající a nové firemní zákazníky průzkum a nalýza trhu. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení pružná pracovní doba pevná část 9 14.30. začátek pracovní doby lze dohodnout. Kontakt: Sobotková Romana tel.: 517 321 368 e mail: sobotkova@hestego.cz. Doba k zastižení 8 15 hod.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 04.03.2012
plat: 25000- 30000 Kč
Požadavky: vzdělání vyučen v oboru praxe výhodou. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Dvousměnný provoz. Hrubá měsíční mzda 12 000 . Kontakt: Macková Anna Bc. tel.: 517 332 122. Doba k zastižení: 8 16 hod.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 04.03.2012
plat: 12000 Kč
nabídka práce
Požadované předpoklady: předpoklady podle § 4 zák. č. 312 2002 Sb. * VŠ vzdělání ukončené magisterskou zkouškou v oboru právo výborná znalost správního řízení znalost zadávání veřejných zakázek velmi dobrá znalost práce s PC odpovědný přístup a dobrý vztah k práci diskrétnost Vítané předpoklady: znalost stavebního práva orientace v zákoně o obcích Přihláška uchazeče ( ky) musí obsahovat: jméno příjmení titul uchazeče datum a místo narození uchazče státní příslušnost uchazeče místo trvalého pobytu uchazeče číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde li o cizího státního občana. datum a podpis uchazeče K přihlášce uchazeč ( ka) doplní dle § 6. odst. 4 zák. č. 312 2002 Sb. tyto doklady: strukturovaný životopis s akcentem na dosavadní praxi doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání (ověřená kopie) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší tří měsíců Písemné přihlášky je nutné doručit do středy 21.3.2012 do 17. hodiny na podatelnu MěÚ nebo na adresu: Město Slavkov u Brna Ing. Pavel Dvořák tejemník MěÚ Palackého nám. 65 684 01 Slavkov u Brna * Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka (1) Úředníkem se může stát fyzická osoba která je státním občanem České republiky popřípadě fyzická osoba která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt dosáhla věku 18 let je způsobilá k právním úkonům je bezúhonná ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem. (2) Za bezúhonnou se pro účely tohoto zákona nepovažuje fyzická osoba která byla pravomocně odsouzena a) pro trestný čin spáchaný úmyslně nebo b) pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí jakoby nebyla odsouzena. 3) Pracovní smlouva k výkonu činnosti úředníka lze uzavřít jen s fyzickou osobou která splňuje předpoklady podle odstavce 1; pro jmenování vedoucího úřadu a jmenování vedoucího úředníka se vyžaduje též splnění dalších předpokladů stanovených zvláštním zákonem.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 29.02.2012
plat: 16750 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA