inzerce práce, brigády

- soukromá i firemní inzerce práce a brigády zdrarma.
Nabídka práce, brigády
Inzerce práce, brigáda
inzerce knih, časopisu
inzerce prace a brigady
inzerce zvířat
elektro inzerce
inzerce muzika
inzerce počítače a příslušenství
ostatni inzerce
inzerce
inzerce auto - moto
reality inzerce
nabytek inzerce
inzerce muzika
sport inzerce
seznamka
inzerce dětské potřeby

6 2 1.9. 1.8.2011 sledování změn v legislativě (české EU mimo EU) sledování legislativních změn v oblasti bezpečnostních listů a jejich zapracování tvorba dokumentů a standardů pro kontrolu legislativních povinností ve výrobě registrace látek a směsí v REACH a jiných institucích registrace látek u agentury ECHA vypracování zpráv o chemické bezpečnosti provádění školení z oblasti z oblasti legislativy a REACH. Min. VŠ obor chemie vhodné i pro absolventy znalost: IS SAP Lotus Notes systémů kvality (BRC bezpečnost potravin ISO 9001 ISO 2200 ISO 14001) základy legislativy oblasti detergent. Žádosti je nutno zaslat přes formulář který je na webových stránkách společnosti.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 15500- 17500 Kč
1.12.2011 vede a řídí činnosti podřízených pracovníků QA vede projekty a zajišťuje spolupráci pracovníků kvality na projektech jiných oddělení buduje udržuje a rozvíjí systém kvality a bezpečnosti potravin a spotřebního zboží v souladu s příslušnými normami provádí vyhodnocení systému kvality zajišťuje zákaznickou kvalitu zajišťuje dodavatelskou kvalitu zajišťuje zlepšování systémů kvality provádí interní a dodavatelské audity zajišťuje dohled nad řízenou dokumentací zajišťuje systém neshod a jejich nápravných a preventivních opatření zajišťuje nápravná a preventivní opatření neshod z certifikačních a recertifikačních auditů organizuje certifikační recertifikační a dozorové audity zajišťuje organizaci kontrol státních orgánů z hlediska kvality a bezpečnosti potravin. Min. VŠ chemie praxe 3 roky. Znalosti: AJ – D vyšší pokročilá znalost MS Office internet SAP Lotus Notes Labsystém . spolehlivost zodpovědnost komunikativnost týmovost flexibilita pečlivost . auditování znalost BRC bezpečnost potravin ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001. Bližší informace a formulář k podání žádosti najdete na webových stránkách společnosti.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 27000- 35000 Kč
6 2 24.10 23.9.2011 plánování výrobního procesu na základě obdržených zakázek vypracování denních plánů výroby zásobovacích plánů zabezpečování plynulého chodu výrobního procesu materiálové disponování v SAP apod. Min. SŠ VŠ technika ekonomika informatika praxe u VŠ 2 roky u SŠ 5 let. Práce s PC znalost IS SAP AJ vyšší pokročilá znalost. Firma klade důraz na GEMBA kulturu(důraz na akci samotnou přímo na pracovištích ne od kancelářského stolu) a touhu po vzdělávání. Další informace o nabízené pozici jsou na webových stránkách společnosti kde je i formulář k zaslání žádosti a životopisu.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 20000- 30000 Kč
6 2 16.11.2011 vývoj produktů na bázi fosforečnanů pro potravinářské a technické aplikace vývoj nových metodik stanovení rozličných parametrů a správa přístrojového vybavení samostatné řešení vývojových úkolů včetně aktivního zapojení do experimentální činnosti testování produktů apod. Min. VŠ vzdělání chemicko technologické – obor anorganická chemie analytická chemie nebo příbuzné aktivní znalost AJ vyšší pokročilá úroveň praxe ve výzkumu minimálně 5 let schopnost vést vlastní výzkum znalost základních statistických metod znalost práce s vědeckými databázemi komunikativnost schopnost týmové práce zkušenost s vedením týmu ochotu učit se novým věcem. Firma klade důraz na GEMBA kulturu (důraz na akci samotnou přímo na pracovištích ne od kancelářského stolu) a touhu po vzdělávání. Bližší informace na webových stránkách společnosti. Žádosti je nutné posílat přes webový formulář.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 24000 Kč
6.2 6.9.2011 návrh a optimalizace procesů vedení projektů a WS na snížení nákladů zlepšování kvality tvorba a kontrola finančních plánů implementace školící činnost pro pracovníky společnosti o implementaci a metodách Kaizen provádění auditní činnosti v oblasti Kaizen odpovědnost za jednotnou vizualizaci napříč celou společností schvalování standardů společnosti. kontrola realizace Nápravných opatření z uskutečněných školení a workshopů apod. Min. VŠ technický směr 5 let praxe na obdobné pozici vyšší pokročilá znalost AJ práce s PC MS Office prezentační techniky 5S TPM VSM 6 ? Lean production TPS Systematic Innovation velmi vysoké požadavky na samostatné myšlení sebekontrolu samostatnost. Bližší informace o nabízené pozici a formulář k podání žádosti najdete na webových stránkách společnosti.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 40000- 60000 Kč
6.2 15.11.2011 tvoří pracovní a technologické postupy stanovuje výkonové a spotřební normy tyto navrhuje měří a zadává do SAP optimalizuje existující procesy vytváří systém sběru dat výpočet OEE realizuje navrhovaná opatření vyplývající z AAR reportů spolupracuje na implementaci nových technologií a procesů spolupracuje při tvorbě projektové dokumentace pro nové investice navrhuje a optimalizuje tok materiálu aplikuje aktivity KAIZEN na pracovišti vede všechny pracovníky výroby včetně dělníků ke kvalitě potravinářské bezpečnosti a ekologickému chování ve smyslu norem ISO 9001 14001 a 22000 spolupracuje s oddělením MaR a elektro v oblasti technologických potřeb logistického centra. Min. VŠ strojírenství anglický jazyk vyšší pokročilá úroveň ( má kvalitní vyjadřovací schopnosti rozumí složitějším psaným textům bez problému komunikuje po telefonu) praxe 2 roky ve výrobě.Firma klade důraz na GEMBA kulturu(důraz na akci samotnou přímo na pracovištích ne od kancelářského stolu) a touhu po vzdělávání. Bližší informace na webových stránkách společnosti. Žádosti je nutné posílat přes webový formulář.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 16000- 22000 Kč
6.2 1.9. 26..7.2011 odpovědnost za organizaci investičních akcí za efektivnost ekologických investic za dodržování bezpečnosti práce pravidel požární ochrany a ekologických předpisů apod. Povinnost zajišťovat provádění investic sjednávání smluv na dodávku služeb od externích dodavatelů . Min. VŠ stavební strojní 5 let praxe ŘP sk. B práce s PC (Word Exel Power Point Lotus Notes Internet SAP) organizační řídící a komunikační schopnosti.Firma klade důraz na GEMBA kulturu(důraz na akci samotnou přímo na pracovištích ne od kancelářského stolu) a touhu po vzdělávání. Další informace o nabízené pozici jsou na webových stránkách společnosti kde je i formulář k zaslání žádosti a životopisu.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 30000- 50000 Kč
nabídka práce
6.2 16.11.2011 vystavení a zaúčtování režijních faktur faktur obchodních vedení a účtování o pokladních a bankovních pohybech zpracování cestovních příkazů evidence a účtování o investičním majetku zpracování daňových přiznání měsíčních závěrek interních dokladů evidence pojištění práce s IS SAP analýza pohledávek a závazků . Min SŠ příp. VŠ ekonomický směr anglický jazyk výhodou praxe min. 3 roky ve výrobní společnosti daňové kanceláři . znalost daňových zákonů znalost zákona o účetnictví zákona DPH .znalost práce s MS office program SAP .pečlivost důslednost.Firma klade důraz na GEMBA kulturu (důraz na akci samotnou přímo na pracovištích ne od kancelářského stolu) a touhu po vzdělávání. Bližší informace na webových stránkách společnosti. Žádosti je nutné posílat přes webový formulář.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 20000- 30000 Kč
6.2 1.9. 27.6 26 5. 21.4 21.3 21.2.2011 Vedení týmu technologů stanovování výkonných a spotřebních norem optimalizace existujících procesů neustálé zlepšování spolupráce při tvorbě projekt.dokumentace pro nové investice aj. VŠ .chemické zaměření min. praxe 7 let na obdobné pozici. Aktivní znalost AJ znalost na PC zkušenost s projektovým řízením s vytvářením technolog.schémat dobré komunikační organizační a vyjednávací schopnosti schopnost vedení lidí zodpovědnostFirma klade důraz na GEMBA kulturu(důraz na akci samotnou přímo na pracovištích ne od kancelářského stolu) a touhu po vzdělávání. Týden dovolené navíc stravování aj. Žádosti je nutno posílat přes formulář který je dostupný na webových stránkách společnosti
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 30000- 50000 Kč
6.2 15.12.2011 vede a řídí činnosti podřízených pracovníků na QA v nepřítomnosti manažera QA vede projekty a zajišťuje spolupráci pracovníků QA na projektech jiných oddělení buduje udržuje a rozvíjí oddělení QA a podřízené pracovníky v nepřítomnosti manažera QA provádí vyhodnocení práce na svém oddělení reporty zajišťuje zákaznickou kvalitu zajišťuje dodavatelskou kvalitu zajišťuje zlepšování systému kvality zajišťuje platnou a vhodnou dokumentaci pro oddělení QA zajišťuje nápravná a preventivní opatření na QA při neshodách a odchylkách z interních auditů a kontrol zajišťuje systém kvality podle norem ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 BRC ISO 22716.Požadujeme:naším krédem je vyznávání baťovských principů a morální integrity. Při výběru uchazečů klademe důraz na pozitivní energii schopnost vzbuzovat energii u druhých dotahovat odvahu přijímat nepopulární rozhodnutí vášeň pro věc otevřenost a adaptabilitu disciplinovanost férovost a především respekt a úctu k lidem. Důležitými ukazateli při hodnoceni je i GEMBA kultura (důraz na akci samotnou přímo na pracovištích ne od kancelářského stolu) a touha po sebevzdělávání. Záleží nám na budování vzájemné důvěry mezi lidmi napříč firmou. Stupeň vzdělání: VŠ obor chemie kvalita bezpečnost potravin jazykové znalosti: AJ – (pokročilý) praxe: min. 5 let v kvalitě a potravinářském provozu SAP Lotus Notes Labsystém spolehlivost zodpovědnost komunikativnost týmovost flexibilita pečlivost. Přihlášky přes formulář na webových stránkách společnosti.
Inzerát do inzerce práce, brigády vložen: 07.04.2012
plat: 25000- 32000 Kč
<< předchozí 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 další >>


Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.


  www.capreality.cz/   www.rekvalifikace.com/  www.ucetnictvi-dudr.cz/  http://www.boty-toratora.cz/     domácí práce, INZERCE ZDARMA