Šéfkuchaři v jídelnách, menzách
Šéfkuchař
Požadavky: vyučení nejméně 5 let praxe na podobné pozici zkušenost s přípravou jídel jak tradiční české tak mezinárodní kuchyně znalost hygienických norem a souvisejících předpisů schopnost komunikace s obchodními partnery a klienty zodpovědnost a kreativita.
Náplň práce: zajištění chodu kuchyně plánování směn a zodpovědnost za drodržování hygienických předpisů a norem plánování jídelních lístků příprava rautů a firemních akcí spolupráce na marketingových akcích.
Prac.doba: 6.00 14.30 hod.
POZN: Strukturované životopisy zasílejte e mailem: janek@jospo.cz
Směnost: Jednosměnný provoz
Vzdělání: Střední odborné (vyučen)
Pracovní úvazek: Plný
plat: 18000 Kč
Datum nástupu: 23.03.2011
Firma: JOSPO s.r.o.
Ulice: Tovární 1627
Obec: Holešov
Kontaktní e-mail:janek@jospo.cz
Kontaktní osoba Janek
Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Webmaster: t.mastny@tiscali.cz
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.