Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem hledá Sous chef s praxí v gastronomickém provozu nejlépe na podobné pracovní úrovni. Hledáme zodpovědného a kreativního kolegu ni s nadšením pro obor. Nabízená pozice je vhodná jak pro člověka který již na uvedené pozici pracuje ale i pro mladého energetického kuchaře který se chce v oboru dále rozvíjet a je připraven udělat další krok v karieře.
Požadujeme: min. SOU vzdělání v oboru praxe v gastronomickém hotelovém provozu min. 3 roky velmi dobrá znalost české a mezinárodní kuchyně přehled o trendech v gastronomii proaktivní myšlení kreativita cit pro detail schopnost myslet místo zavedené mantinely znalost PC poctivost spolehlivost flexibilita vysoké pracovní nasazení odolnost vůči stresu asertivní jednání.
Nabízíme: možnost profesního růstu zázemí velké společnosti dynamicky expandující v hotelovém průmyslu systém zaměstnaneckých benefitů a možnosti vzdělávání příjemné pracovní prostředí.
V případě že do 3 týdnů neobdržíte od nás žádnou odpověď nebyli jste zařazeni do výběrového řízení a veškeré Vámi zaslané informace a dokumenty budou skartovány. Zasláním životopisu do společnosti CPI Hotels a.s. dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat v něm uvedených a jejich dalšímu uchování v databázi naší společnosti. Vaše data budou použita pouze k účelům vyhledávání vhodných pracovních nabídek pro Vaši osobu. Poskytnutím těchto dat zároveň potvrzujete jejich správnost a pravdivost.
Město: Ústí nad Labem
Pracovní úvazek: Plný úvazek (19.000 21.000)
Kontaktní osoba: Markéta Hrdá
E mail: fb.cchu@clarion hotels.cz
Směnost: Neurčeno
Vzdělání: Střední odborné (vyučen)
Pracovní úvazek: Plný
plat: 19000- 21000 Kč
Datum nástupu: 06.09.2012
Firma: CPI Hotels, a.s.
Ulice: Masarykova
Obec: Ústí nad Labem
Kontaktní e-mail:fb.cchu@clarion-hotels.cz
Kontaktní osoba Markéta Hrdá
Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Webmaster: t.mastny@tiscali.cz
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.