Řídící pracovníci v oblasti stravovacích služeb
Profil kandidáta (požadavky):
Vyučený kuchař ka se střední školou se specializací na společné stravování nebo hotelnictví
Zkušenosti z oblasti z gastronomie praxe ve společném stravování 6 let podmínkou
Znalost systému HACCP; ISO výhodou
Uživatelská znalost PC
ŘP sk. B aktivní řidič
Organizační schopnosti; dbát na respektování a dodržování příslušných procesů
Schopnost motivovat a přenášet nadšení do svého týmu a každodenních činností
Spolehlivost samostatnost poctivost a zodpovědnost.
Hlavní pracovní náplní bude odpovědnost za chod kuchyně včetně provozoven (kantýn) podpora stávajících obchodních vztahů vyhledávání a navázání obchodní spolupráce se zákazníky:
Řízení středního kolektivu
Sledování způsobu a formy nakládání s jídly a potravinami
Sledování prodeje doplňkového sortimentu a jeho skladových zásob
Příprava ekonomických kalkulací pro nové zakázky
Spolupráce při vytváření cenové politiky
Vydávání operativních rozhodnutí k zajištění provozu
Projednávání a řešení reklamací
Zabezpečování školení zaměstnanců
Kontrola a dodržování zásad BOZP a PO; HACCP.
Nabízíme: firemní stravování mobilní telefon služební vozidlo možnost odborného růstu nástup možný ihned odpovídající mzdové ohodnocení.
Nabídky (strukturovaný životopis a motivační dopis) zasílejte výhradně na výše uvedený email!
Směnost: Jednosměnný provoz
Vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)
Pracovní úvazek: Plný
plat: 25000 Kč
Datum nástupu: 20.04.2012
Firma: FARMAK - GASTRO s.r.o.
Ulice: Na vlčinci 16
Obec: Olomouc
Kontaktní telefon: +420 585 547 243
Kontaktní e-mail:yvona.heliova@farmak.cz
Kontaktní osoba Yvona Heliová
Copiright © prace.euinzerce.cz 2007 - Nabídka práce, brigáda
Webmaster: t.mastny@tiscali.cz
Chcete mít i Vy svoji soukromou nebio firemni stránku levně a kvalitně? kontaktujte nás.